Fotoaparati in kamere
03.09.2009 11:42

Deli z drugimi:

Share

Kakovostni fotoaparat za nizko ceno

Digitalni fotoaparat Praktica DPIX 1100z je dejansko vreden svoje cene!
Digitalni fotoaparat Praktica DPIX 1100z je dejansko vreden svoje cene!

Praktica DPIX 1100z

maloprodajne vrednosti slabih sedemdeset evrov je digitalni fotoaparat, ki trenutno najverjetneje ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Kompaktni fotoaparat je namreč opremljen s tipalom CMOS ločljivosti deset milijonov točk in za zajem oddaljenih predmetov in oseb ponuja trikratno optično in štirikratno digitalno povečavo. Vgrajeno tipalo ponuja občutljivost do ISO 3.200, kar omogoča zajemanje dovolj čistih fotografij tudi ob slabši svetlobi, medtem ko vgrajena bliskavica zadostuje za osvetlitev predmetov na razdalji do 10 metrov.

Novinec je opremljen tudi s tremi načini merjenja svetlobe, možnostjo ročne nastavitve ravnovesja beline in možnostjo ročne kompenzacije osvetlitve. Za ogled zajetih nepozabnih trenutkov in filmskih posnetkov do ločljivosti 640 x 480 točk pa je na voljo zaslon s 6,35-centimetrsko diagonalo.

Kompaktni digitalni fotoaparat Praktica DPIX 1100z maloprodajne vrednosti slabih sedemdeset evrov dejansko omogoča zajem dovolj kakovostnih fotografij za družinski album ali objavo na svetovnem spletu. Za kaj več pa bo seveda potrebno poseči po občutno dražjih modelih.

Vas zanima več iz te teme?
Canon fotoaparati

Prijavi napako v članku