Triki in nasveti
07.12.2011 12:07
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako se znebiti nadležnih sogovornikov?

Programska oprema Fake-Call Me nas bo rešila marsikatere neprijetne družbe.
Programska oprema Fake-Call Me nas bo rešila marsikatere neprijetne družbe.

Verjetno se vam je že zgodilo, da ste sedeli na sestanku, ki se je vlekel v nedogled in je bil na smrt dolgočasen. Mogoče pa ste le srečali osebo, ki vam gre hudo na živce in ste se jo želeli na vsak način otresti. Če se v takšnih primerih nočemo nobenemu zameriti in smo ponosen lastnik pametnega mobilnega telefona Android, nam lahko v pomoč priskoči brezplačna programska oprema Fake-Call Me.

Inovativen program omogoča, da si nastavimo lažen telefonski klic, ki vsaj navzven izgleda povsem pristno. Tu se namreč na zaslonu mobilnika prikažeta tako ime klicatelja kot telefonska številka. Tu lahko nastavimo še vrsto zvonjenja in vibracijo. Lažni klic sprožimo na vnaprej določen čas. Če nam to ne zadošča, je na voljo plačljiva različica, za katero je potrebno odšteti le 79 evrskih centov.

Plačljiva različica programske opreme Fake-Call Me prikaže še fotografijo klicatelja. Med lažnim pogovorom lahko predvajamo celo vnaprej posnet govor. Klic sprožimo z gesto na zaslonu in ta se zabeleži v seznam prejetih klicev. Po potrebi lahko nastavimo celo več lažnih klicev. Na pametnih mobilnih telefonih, ki poganjajo mobilni operacijski sistem Android 2.2, imamo možnost, da programsko opremo Fake-Call Me namestimo na pomnilniško kartico. Možnosti za izogibanje neprijetnim stvarem s programom Fake-Call Me je res ogromno.


Prijavi napako v članku