Digitalizacija
Življenjski slog
06.02.2024 07:01
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako razvijati kompetence zaposlenih za trajnostno rast podjetja

Nenehno učenje in prilagajanje novim izzivom je vse bolj pomembna lastnost tistih, ki želijo ostati v stiku s časom. Svet je vse bolj kompleksen in negotov, učiti se (in delovati) moramo vse hitreje in učinkoviteje.

Ko govorimo o delovnem oziroma poslovnem okolju, se podjetja soočajo s hitrimi spremembami tako na trgu dela kot pri tehnologiji, kar zahteva stalna usposabljanja zaposlenih. Da bi ohranili konkurenčnost in rast, je ključnega pomena v organizaciji vzpostaviti trajnostno kulturo učenja. Ljudska univerza Kranj se zaveda te potrebe in zato pripravlja poseben dogodek, na katerem boste imeli priložnost spoznati najnovejše trende v načrtovanju usposabljanj.

Ključna je motivacija zaposlenih

Motivacija zaposlenih je ključnega pomena za uspešen strokovni razvoj. Ta motivacija pa ni odvisna zgolj od samih zaposlenih, temveč tudi od organizacije, ki mora ustvariti okolje, ki spodbuja učenje in razvoj. Ključ do uspešne motivacije je povezovanje osebnih ciljev zaposlenih s potrebami delovnega mesta. S tovrstnim pristopom zaposlenim pomagamo razumeti, kako lahko pridobljena znanja prispevajo k njihovemu poklicnemu in osebnemu razvoju ter kako lahko z novimi veščinami postanejo bolj uspešni na vseh področjih življenja.

Podjetja ne vedo, kako se izziva lotiti

Motiviranje zaposlenih je lahko težka naloga, saj podjetja pogosto ne vedo, kako se izziva lotiti. Prav zato so na voljo dogodki, kakršen je KadriKompetence: Ritem uspeha, ki bo ponudil vpogled v inovativne pristope k motivaciji različnih generacij za učenje. Različne generacije imajo namreč različne preference in potrebe, zato je ključno razumeti, kako jih motivirati za aktivno sodelovanje v izobraževanjih. Poleg tega boste imeli priložnost spoznati najnovejše trende v načrtovanju usposabljanj, ki vključujejo sodobne tehnologije in prilagojene pristope. Tako boste lahko oblikovali učinkovite programe za vse generacije ter s tem izboljšali delovno zavzetost in vzdušje v podjetju.

Dogodek, ki vas bo opremil z znanjem

Na dogodku KadriKompetence: Ritem uspeha boste torej spoznali inovativne pristope k motivaciji različnih generacij za učenje in spoznali najnovejše trende v načrtovanju usposabljanj. S pomočjo novega vedenja boste lahko oblikovali učinkovite programe, ki bodo v veselje tudi zaposlenim. Vemo pa, da dobro vzdušje in zavzetost zaposlenih praviloma pripeljeta do večje produktivnosti in poslovne uspešnosti.

Znanja o motivaciji, načrtovanju in evalviranju usposabljanj za zaposlene različnih generacij boste lahko na dogodku KadriKompetence: Ritem uspeha nadgradili s strokovnimi priporočili in primeri dobrih praks gorenjskih podjetij. Vse to bo dodatno obogatilo vaše razumevanje, kako implementirati uspešne programe usposabljanj.

Prijava na brezplačen dogodek je enostavna. Svoje mesto lahko rezervirate na povezavi bit.ly/KadriKompetence. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje kompetenc vašega kadrovskega tima ter s tem krepitev delovne zavzetosti in pozitivnega vzdušja.

KadriKompetence: Ritem uspeha je odlična priložnost za povezovanje s strokovnjaki s področja kadrovskega razvoja, deljenje izkušenj z drugimi udeleženci ter pridobivanje ključnih vpogledov v sodobne prakse. Bodite del tega edinstvenega dogodka, ki bo pripomogel k izgradnji trajnostne kulture učenja v vaši organizaciji.

Prijavite se zdaj in pustite, da vaše podjetje zablesti v ritmu uspeha. (P.R.)

Prijavnica KadriKompetence: Ritem uspeha >>>TUKAJ


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več