Računalništvo, telefonija
24.06.2016 08:39
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako prave informacije potegnemo iz žepa

Kako prave informacije potegnemo iz žepa
Kako prave informacije potegnemo iz žepa

SODOBNI TREND: MOBILNOST IN DOSTOPNOST

Čas, ko smo podatke pregledovali zgolj na svojih PC-jih, prosili zanje računovodje in čakali nanje pogosto predolgo, hitro mineva. Trendi v poslovnem svetu so usmerjeni k mobilnosti in dostopnosti do podatkov na hiter in enostaven način kjerkoli in kadarkoli. Izrednega pomena je postalo spremljanje sprememb na trgu ter odzivanje nanje, ki pa mora biti hitro in učinkovito. Da bi podjetju to uspevalo, mora imeti prave informacije ob pravem času ter popoln pregled nad poslovanjem.

PODATKI GOVORIJO ZGODBO

Patentirana tehnologija Qlik Sense-a omogoča uporabniku, da ugotavlja povezave med podatki, ki bi drugače ostale skrite. Tako lahko vsak posameznik hitreje pride do globljega vpogleda z intuitivnim raziskovanjem in na podlagi asociacij. S pregledom podatkov v napredni grafični obliki si lahko razširi svoj pogled in razume podatke tako, kot bi mu govorili zgodbo.

Poročila, ki zaposlenim delajo veliko preglavic, poleg tega pa je potrebna še dodatna in zapletena razlaga, so danes lahko preteklost. Napredna poročila programa Qlik Sense, ki so lahko tudi standardizirana in avtomatizirana, so jasna in vizualno pregledna. S svojo interaktivnostjo omogočajo vrtanje v podatke, pogled z drugega zornega kota in spreminjanje dimenzij ter tako ponudijo večje razumevanje in pregled nad celotno situacijo.

ENOTEN NA VSEH NAPRAVAH

Qlik Sense se lahko uporablja tako na namiznih kot na mobilnih napravah (telefon, tablica). Prilagodi se samodejno in inteligentno, ne glede na velikost ekrana, posameznih elementov ali vizualnih podatkov. Razvijalcem omogoča enoten razvoj aplikacij za vse namizne in mobilne naprave. Qlik Sense v vseh primerih in na vseh napravah omogoča enakovredno izkušnjo uporabniku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RESULT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RESULT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Result logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RESULT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku