Življenjski slog
Aplikacije in dodatni programi
09.05.2024 07:08

Deli z drugimi:

Share

Kako izgleda digitalna prihodnost turizma?

Predstavljajte si aplikacijo za turistične namestitve, ki nudi vrsto prednosti tako naročnikom kot gostom. Tudi v turizmu je prihodnost digitalna.
Vir: T-2
Vir: T-2

Uporabniško dovršene aplikacije postajajo neizogiben del izkušnje, pa naj gre za posel, organizacijo časa, zabavo ali nakupovanje – vse bolj pa je trend prisoten tudi v turizmu. Tehnologija torej tudi v turizmu riše svojo pot, ki tako turističnim namestitvam kot gostom olajša in izboljša izkušnjo.

T-2 Smart Turist je napredna storitev oziroma spletna in mobilna aplikacija, ki je namenjena vsem turističnim namestitvam. Njen glavni namen je digitalna komunikacija ponudnikov namestitev z gosti. To ji omogoča preprosta povezljivost in širok nabor storitev, ki na eni strani hotelskim ponudnikom nudi možnost za boljše poslovanje in razširitev ponudbe, na drugi pa gostom omogoča personalizirano doživetje bivanja.

Bolj učinkovita komunikacija

Glavni namen storitve je torej komunikacija. A na kakšen način? Po zaslugi storitve oziroma aplikacije T-2 Smart Turist boste v vsakem trenutku povezani s svojimi gosti in njim na voljo. Ponuja celovit hotelski komunikacijski sistem, med drugim dostop do informacij o poslovnih dogodkih, predstavitev aktivnosti za hotelske goste in ponudbo ostalih storitev, tako v nastanitvi sami kot v njeni okolici. Gostje bodo lahko s pomočjo aplikacije hitro in enostavno opravljali hotelske storitve, kot je na primer naročanje v restavracijah. Prav tako si bodo lahko prek aplikacije rezervirali razne športne in druge aktivnosti, lepotne tretmaje in podobno. Rezervirali in upravljali bodo lahko z vsem, kar ponuja vaša turistična namestitev.

Dejstvo je, da aplikacija sloni na zadovoljstvu gosta in njegovi uporabniški izkušnji, ki bo bivanje spremenila v užitek, hkrati pa bo upravljanje časa in dejavnosti preprosto in vedno na dlani. Si ne želimo v turističnih namestitvah prav tega, da je vse preprosto in imamo čim manj skrbi? Pa naj gre za oddih s partnerjem ali poslovni obisk namestitve.

Večja učinkovitost, nižji stroški

Ko govorimo o prednostih za naročnika, je ena največjih prav centralizirano upravljanje za potrebe komuniciranja preko različnih marketinških kanalov. S štirimi besedami: vse na enem mestu. Kar pa ni prednost zgolj za naročnika oziroma ponudnika hotelskih storitev – to bodo znali ceniti tudi gostije. Naročnik bo z aplikacijo T-2 Smart Turist prihranil tudi svoj dragocen čas pri posodabljanju vsebin, dodal bo kamenček v mozaik k avtomatiziranemu poslovanju ter posledično znižal stroške. Kot smo med vrsticami že omenili, bo poenostavil in digitaliziral delovne procese na več nivojih.


KAJ IMA OD TEGA NAROČNIK?

 • Centralizirano upravljanje za potrebe komuniciranja.
 • Časovni prihranek pri posodabljanju vsebin.
 • Avtomatizirano poslovanje.
 • Nižji stroški.
 • Poenostavitev in digitalizacija procesov.

Hotel, penzion, kamp – ni problema!

Aplikacija nikakor ni namenjena samo hotelskim namestitvam, temveč tudi manjšim ponudnikom turističnih namestitev. Namenjena je torej za vse vrste turističnih namestitev, kot so hotelske verige, letovišča, moteli, penzioni, prenočišča, kampi, glamping resorti …

Verjetno se med branjem sprašujete, kako aplikacija izgleda? Tako izgled aplikacije kot nabor storitev, ki jih vključuje oziroma ponuja, sta lahko povsem prilagojena potrebam izbrane turistične namestitve. S pomočjo aplikacije T-2 Smart Turist spremljate goste od začetka do konca bivanja.

Če želite izboljšati svoje storitve in si zagotoviti ponoven obisk gostov, potem je to prava rešitev za vas.

Kakšne pa so prednosti za goste?

Tovrstnih rešitve se – poleg tega, da olajšajo delo osebju in nudijo izboljšano poslovanje – razvijajo predvsem za goste, ki s storitvijo prejmejo nepozabno izkušnjo, ki jim zagotavlja prijetno bivanje, saj imajo v aplikaciji T-2 Smart Turist zbrane vse splošne informacije na enem mestu. V njej lahko, kot že omenjeno, enostavno naročajo razne storitve in produkte, ki jih nudi namestitev.

Poleg tega T-2 Smart Turist omogoča hitri »online check-in«, s čimer odpravlja čakanje v vrsti na recepciji ter hkrati spodbuja promocijo, rezervacijo in naročanje različnih produktov in storitev, kar pripomore k zapolnitvi prodajnih kanalov na učinkovit in preprost način.

Preko svojih naprav, povezanih v svetovni splet, imajo torej gostje možnost hitrih rezervacij brez čakanja v vrsti. Aplikacija jim omogoča enostavno namestitev s pomočjo QR kode ali spletne povezave.

Rešitev nudi vse, kar si gost lahko želi in zasluži. Nabor funkcij in izgled sta lahko različna – od vrhunske komunikacije do poslovanja brez osebne interakcije – vse je odvisno od želja.


KAJ IMA OD TEGA GOST?

 • Splošne informacije, zbrane na enem mestu.
 • Enostavno naročanje storitev in produktov.
 • Brez čakanja v vrsti – možnost hitrih rezervacij preko mobilnih naprav.
 • Enostavna namestitev s pomočjo QR kode ali spletne povezave.

T-2 Smart Turist omogoča integracijo z obstoječimi sistemi ponudnika

Rešitev T-2 Smart Turist izboljšuje uporabniško izkušnjo gosta, pri čemer v največji meri personalizira ponudbo nastanitve in gostom obenem omogoča dostop do splošnih informacij na enem mestu. Nabor storitev znotraj aplikacije je lahko povsem prilagojen željam in potrebam ponudnika namestitve, izredno pomembno pa je, da omogoča integracijo z obstoječimi sistemi ponudnika. S T-2 Smart Turistom prejmete rešitev za številne izzive, s katerimi se danes sooča dejavnost hotelirstva.

S tem, ko gost v aplikaciji prejme informacije o dogodkih v hotelu, pa tudi v okolici, torej promocijo dodatne ponudbe, se odpravlja potreba po tiskanju publikacij in tiskovin, hkrati pa to zagotavlja bistveno hitrejšo in bolj prilagodljivo komunikacijo.

T-2 Smart Turist ima vse, kar je ključno za uspeh

Sodobna, inovativna in neposredna komunikacija z gosti je v turizmu ključna za uspeh. S T-2 Smart Turist se odprejo vrata v digitalno prihodnost turizma, saj aplikacija ponudnikom omogoča izboljšanje storitev, optimizacijo poslovnih procesov in nazadnje, a morda najbolj pomembno – ustvarjanje nepozabnih izkušenj za goste. S pomočjo aplikacije T-2 Smart Turist se ponudniki namestitev svojim gostom približajo na drugačen, povsem nov način, kar lahko vodi v dolgoročno zadovoljstvo in zvestobo.

Z rešitvijo T-2 Smart Turist boste poskrbeli za optimizacijo osebne interakcije, kar hkrati razbremenjuje osebje in omogoča boljšo izkušnjo za goste.

Za več informacij o rešitvi T-2 Smart Turist vas vabimo, da obiščete spletno stran https://www.t-2.net/smart-turist. (P.R.)


Zakaj izbrati T-2 Smart Turist?

 • Širok nabor, enostaven prikaz in naročanje hotelskih storitev.
 • Učinkovita interaktivna in sodobna digitalna komunikacija.
 • Personalizirana uporabniška izkušnja vsakega gosta.
 • Povečanje prihodkov z uporabo storitev naročanja.
 • Zmanjšanje osebne interakcije in razbremenitev osebja.
 • Vrhunska izkušnja bivanja.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več