Računalništvo, telefonija
12.12.2016 14:54
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako gresta skupaj računalnik in čokolada?

Kako gresta skupaj računalnik in čokolada?
Kako gresta skupaj računalnik in čokolada?

Popolnoma! Vsak pravi računalničar ve, da je življenje za zaslonom lepše in slajše, če ima poleg miške pri roki tudi dobro čokolado. Ta mu da energijo pri pisanju, brskanju po spletu in raziskovanju ter ne nazadnje tudi pri dolgih nočnih igričarskih seansah. In kot nalašč za prihajajoči božični čas, ko se bo pod marsikatero smrečico našel nov računalnik, pri podjetju ANNI v decembru vsakemu kupcu podarijo čokolado! Vsak, ki zapravi do 200 evrov (tudi če kupi samo USB ključ ali kakšno drugo malenkost) dobi nekoliko manjšo 80-gramsko, tisti ki več, pa dobi kar veliko 300-gramsko Milko.

ANNI je sicer eno najbolj uveljavljenih podjetij na področju prodaje računalniške opreme v Sloveniji, saj so začeli obratovati že pred osamosvojitvijo Slovenije, leta 1990. Danes je v njihovi ekipi že 40 strokovnjakov, ki skrbijo da uporabniki vedno dobijo tisto kar želijo. Vsakomur nudijo, da pred nakupom ugledan izdelek tudi preizkusi, njihova skrb pa se ne konča, ko kupec zapusti trgovino. Poleg svetovanja in kakovostnih izdelkov namreč nudijo tudi kakovostno podporo po nakupu ter lasten servis, če bi se s kakšno napravo slučajno kaj zalomilo. O njihovi odličnosti pa konec koncev priča tudi več kot 50.000 zadovoljnih strank, ki v prvi vrsti hvalijo njihov profesionalizem, strokovnost, hitro odzivnost

Kaj prinaša ANNI-jev Božiček?

ANNI-jeva decembrska malha je polna odličnih izdelkov, med katerimi bo prav gotov vsak navdušenec nad tehnologijo našel nekaj zase. Po izjemnih cenah lahko dobite od tablic, prenosnikov in namiznih računalnikov, do monitorjev, tiskalnikov in periferne opreme, ki vključuje tipkovnice, miške in slušalke. Poglejmo nekaj izdelkov, ki so nam v celotni ponudbi najbolj padli v oči…

Prenosnik Acer Aspire ES (dobrih 200 evrov)

Idealen ultrabook za uporabnika, ki je veliko na poti. V prvi vrsti ga odlikujeta izjemno kompakten dizajn in dobro baterija, strojna oprema pa je zadosti zmogljiva, da boste lahko z njim lahko pisali, brskali in izdelovali multimedijske predstavitve brez zatikanj.

 • Zaslon: 13,3”
 • Procesor: 4-jedrni Intel Celeron N3160 (do 2,24 GHz)
 • Pomnilnik: 4 GB DDR3
 • Prostor: eMMC disk 32 GB
 • + darilo 64 GB SD kartica

Osebni računalnik GAMER Advanced (dobrih 1000 evrov)

Zima je čas, ki je pisan na roko zagrizenim igričarjem. Kaj je lepšega, kot si zvečer vzeti čokolado, skuhati vroč čaj in si privoščiti eno ali dve partiji novega Battlefielda? ANNI je za igričarje pripravil celo zbirko »gamerske« opreme, med katero seveda najbolj izstopajo računalniki. Vstopni model bo kos domala vsaki nalogi, ki mu jo boste zadali, poleg tega pa se ponaša z zelo atraktivnim videzom.

 • Procesor: 4-jedrni Intel Core i5-6600K (do 3,90 GHz)
 • Pomnilnik: 16 GB DDR4
 • Trdi disk: 2 TB
 • Grafična kartica: GeForce GTX 1060 6 GB

IPS LED monitor LG 25UM58 (dobrih 170 evrov)

Vsak računalnik pa seveda ni kaj dosti vreden brez monitorja, saj je ta tisti, ki vso strojno moč prikazuje v praksi. Odlična izbira tako za igričarje, kot tudi običajne uporabnike je LG-jev IPS LED monitor z oznako 25UM58-P.

 • Velikost zaslona: 25”
 • Ločljivost: 2500×1080 slikovnih pik
 • Odzivni čas: 5 ms
 • Osveževanje slike: 75 HZ

Ergonomski stol LC-Power (250 evrov)

Ker znajo biti igričarske seanse dolge in naporne, je zelo pomembno, da ste med njihovim trajanjem kar se da udobno nameščeni. Idealno rešitev za to predstavlja igričarski ergonomski stol LC-Power LC-GC-1, ki vsebuje dodatni nastavljivi blazini za hrbet in glavo, nastavljiv naklon naslonjala, nastavljivo sedišče in opirala za roke ter kovinsko podnožje. S tem stolom se boste po celonočnem igranju počutili tako spočiti, kot če bi spali v svoji mehki postelji.

Celotno ponudbo iz ANNI-jevega božičnega kataloga si lahko ogledate na spletnem naslovu http://anni.si/page/zima-2016. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku