Telefoni
02.09.2011 05:53
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako bo izgledal iPhone prihodnosti?

Všečni in uporabni iPhone, mar ne?
Všečni in uporabni iPhone, mar ne?

Vsakič ko podjetje Apple pripravlja novo generacijo pametnega mobilnega telefona iPhone, se na spletu pojavi na tisoče bolj ali manj izvirnih fotografij. Nič drugače ni bilo v primeru najave pametnega mobilnega telefona iPhone 5. Ker naj bi ta ugledal luč sveta septembra letos, so svetovni splet že preplavile različne fotografije novinca. Mnogi celo razmišljajo naprej in si zamišljajo, kakšen naj bi bil Applov mobilnik prihodnosti.

Našo pozornost so pritegnili oblikovalci iz podjetja Aatma Studio. Ti so namreč pripravili videoposnetek, v katerem prikazujejo, kakšen bi moral biti novi iPhone. Ta bi moral biti precej tanjši od žepnega računalnika MacBook Air in bi moral biti opremljen z lasersko tipkovnico. Ta bi projicirala tipkovnico z laserskim žarkom na katerokoli površino in bi bila zato kot nalašč za tiste, ki veliko potujejo in neprestano pišejo sporočila. Pametni mobilni telefon iPhone naj bi bil opremljen še z miniaturnim projektorjem. Ta naj bi bil sposoben projicirati večpredstavnostne vsebine kar v zraku.

Videoposnetek mobilnika iPhone prihodnosti si lahko ogledate na spletnem naslovu http://goo.gl/QDlJr. Čeprav so oblikovalci iz podjetja Aatma Studio pri pripravi videoposnetka uporabili bujno domišljijo, bi tovrsten mobilni telefon v bližnji prihodnosti lahko postal resničnost. Mogoče bo Apple te novosti vključil v mobilnik iPhone 8 ali iPhone 9. Bi ga kupili, če bi bil naprodaj?

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku