Računalništvo, telefonija
21.11.2011 15:28

Deli z drugimi:

Share

Kaj vse lahko naredimo z enim klikom?

Booster spletnePOSTAJE
Booster spletnePOSTAJE

Podjetje spletnaPOSTAJA ponuja spletno rešitev Booster, ki je edini produkt na slovenskem trgu, ki združuje spletne strani in trgovine ter na drugi strani orodja za e-poslovanje (npr. CRM), ki so v celoti povezane (ob povpraševanju preko spletne strani, komercialist direktno v Boosterju takoj lahko dela s tem povpraševanjem).

Booster je uporaben na različnih področjih. Ko v spletni trgovini administrator ob prejetem naročilu le-tega potrdi, se premakne v booster – kjer se oblikuje račun, poknjiži zaloga in stranka se doda v seznam strank za nadaljnjo obdelavo. V jezikovni šoli je Booster uporaben, saj lahko z njegovo pomočjo preverjamo število prejetih prijav, predvidene prihodke ter stroške in dobiček za posamezen tečaj.

Osnovna ideja Boosterja je čim več narediti z enim klikom (ponudba, email, račun iz projekta ipd.) Če želite oblikovati ponudbo, poklikate ključne podatke, dodate svojo ceno in popust oz. posebnost in ponudba je z enim klikom pripravljena za vašo stranko.

Podjetje spletnaPOSTAJA je specializiran ponudnik spletnih rešitev. Leta 2005 so izdelali prvi generični sistem spletnih strani v Sloveniji. Za belgijskega naročnika (United Networks sa-nv) sm razvili spletno trgovino, ki je ustvarila že več kot 10 milijonov evrov prihodkov v treh letih. Za istega naročnika so razvili skupek spletnih platform za prodajo avtomobilskih pnevmatik za francoski trg, ki so v dveh letih ustvarile 6 milijonov evrov prihodkov. V recesijskem letu 2009 so prihodke povečali za 48 odstotkov. Recesijo pojmujejo kot priložnost za to, da prehitijo konkurenco.


Prijavi napako v članku