Telefoni
18.01.2019 07:42

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam prinaša novi Samsung Galaxy A50?

Novi Samsung Galaxy A50 obeta veliko.
Novi Samsung Galaxy A50 obeta veliko.

Na svetovnem spletu se veliko govori o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy A50, saj naj bi za relativno malo denarja ponujal veliko. Kot vse kaže naj bi bila novost skorajda nared za prodajo, saj so jo v preizkušanje prejeli strokovnjaki spletnega portala Geekbench. Ti so dejansko razkrili, kaj lahko pričakujemo od pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy A50, in sicer predvsem po zmogljivostni plati.

Uporabnikom bodo na voljo dve različici pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy A50, in sicer s štirimi in šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Nekoliko šibkejša različica je v enojedrnem načinu delovanja dosegla 1.615 točk, v večjedrnem načinu pa 4.380 točk. Različica z večjo količino pomnilnika je pričakovano nekoliko zmogljivejša. Ta je namreč v merilnem programu Geekbench dosegla 1.700 točk v enojedrnem načinu delovanja in 5.078 točk v večjedrnem načinu delovanja, kar je bilo sicer tudi pričakovano.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A50 bo po vsej verjetnosti razpolagal še z mobilnim procesorjem Samsung Exynos 9610 in 63 gigabajti oziroma 128 gigabajti vgrajenega pomnilnika. Za zajem fotografij bo na voljo fotoaparat ločljivosti 24 milijonov slikovnih točk, tu bomo seveda našli tudi bralnik prstnih odtisov. Na vgrajenem pomnilniku bo seveda nameščen mobilni operacijski sistem Android 9.0 Pie z najnovejšim grafičnim vmesnikom Samsung One UI, kar naj bi naredilo uporabniško izkušnjo še prijetnejšo.


Prijavi napako v članku