Računalništvo, telefonija
31.03.2020 11:39

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam bo dejansko prinesel novi Samsung Galaxy M11?

Novi Samsung Galaxy M11naj bi prodajne police trgovin ugledal še pred poletjem.
Novi Samsung Galaxy M11naj bi prodajne police trgovin ugledal še pred poletjem.

Na svetovnem spletu so se pojavile govorice o novem pametnem mobilnem telefonu podjetja Samsung, za katerega naj bi bilo treba odšteti preračunanih 90 evrov. Kljub temu naj bi bila naprava dovolj zmogljiva, da naj bi brez težav opravila tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Ta naj bi bila namreč opremljena z zaslonom Infinity-O s 16,2-centimetrskim oziroma 6,4-palčnim zaslonom ločljivosti 1.560 x 720 slikovnih točk in osemjedrni procesor Qualcomm 450 frekvence 1,8 gigahercev.

Preostala strojna oprema pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy M11 naj bi obsegala še tri oziroma štiri gigabajte sistemskega pomnilnika (odvisno od različice) ter vgrajeni pomnilnik kapacitete 32 gigabajtov oziroma 64 gigabajtov. Slednjega bomo lahko razširili s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 512 gigabajtov. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa bo zagotavljala baterija kapacitete 5.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja.

Pri pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy M11 bo odlično poskrbljeno tudi za fotografiranje in zajem videoposnetkov. Ta bo namreč opremljen z glavno kamero ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, širokokotno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk in globinsko kamro ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk. V luknji v zaslonu pa bomo našli spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, ki bo opremljena z možnostjo odklepanja s skeniranjem obraza (Live Focus).


Prijavi napako v članku