Digitalizacija
25.11.2021 13:02

Deli z drugimi:

Share

Kaj je Canon Hybrid Workspace

Ne glede na velikost podjetja potrebujete rešitev, ki vam bo v pomoč pri avtomatizaciji optimiziranja procesov za uspešno spoprijemanje z novimi časi in izzivi.

Cloud Workspace Collaboration je platforma, ki združuje orodja za avtomatizacijo procesov vsakodnevnih poslovnih opravil, kot so obdelava računov, upravljanje pogodb in digitalizacija kadrov. Zasnovana je tako, da podjetjem pomaga učinkovito premostiti vrzel med papirnim in digitalnim okoljem ter razširiti operativne sposobnosti v različnih delovnih okoljih – v pisarni in zunaj nje.

Zdaj je čas za posodobitve v podjetju

Medtem ko je prihodnost negotova, vemo da se je nujnost digitalizacije hitro povečala. To pomeni, da bo moralo podjetje imeti pravo tehnologijo in pravo infrastrukturo. In prav ta kombinacija bo ključ do uspeha. Zdaj je pravi trenutek, da začnete s posodobitvijo svojega podjetja in z motiviranjem svoje ekipe na način da vlagate v tehnologijo in sisteme, ki omogočajo bolj prilagodljiv način dela.

Čeprav veliko podjetij morda ni bilo pripravljenih na spremembe, jih bo v to prisilila sedanja situacija, ko se je svet začel vrteti malo drugače, kot smo bili vajeni še nedavno. A to ne pomeni, da mora biti digitalizacija zapletena ali draga. Sedaj imate idealno priložnost, da resnično izkoristite boljše možnosti za delo na daljavo.

Enostaven, inteligenten, skladen

Canon Cloud Workspace Collaboration predstavlja enostaven, inteligenten in skladen način za upravljanje poslovno kritičnih dokumentov in procesov na področju obdelave računov, upravljanja pogodb in digitalizacije kadrov z večjo učinkovitostjo in nižjimi stroški, brez potrebe po kompleksni IT infrastrukturi. Slednje je koristno za podjetja vseh velikosti.

Platforma Canon Cloud Workspace Collaboration je del zmogljive rešitve Hybrid Workspace Solutions s številnimi prednostmi za podjetja, ki so se pripravljena prilagajati dinamični prihodnosti, saj jim z avtomatizacijo pomaga povečati sposobnost opravljanja administrativnih nalog.

Avtomatiziranje kompleksnih poslovnih procesov

Samodejno sprejemanje, potrjevanje in odobritev prejetih računov omogoča organizacijam, da pospešijo svoje delovne obveznosti do 50 %. Canon vam lahko pomaga razširiti delovno okolje iz pisarne do tja, od koder delate na daljavo. Njihove hibridne rešitve podpirajo avtomatiziranje kompleksnih poslovnih procesov, upravljanje dokumentov, skeniranje in tiskanje kjer koli.

Več informacij o Cloud Workspace Collaboration ter o sistemih varnega tiskanja dobite pri podjetju Bilban d.o.o. in na spletni strani www.bilban.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Canon tiskalniki Covid-19 delo od doma

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več