Računalništvo, telefonija
10.12.2012 17:05

Deli z drugimi:

Share

Jupio – nov energijski veter iz Nizozemske

Danes večino naprav, namenjenih delu, zabavi ali preživljanju prostega časa poganja elektrika. Ta je shranjena v baterijah najrazličnejših oblik in zmogljivosti, ki predstavljajo temelj mobilnosti. Kako dragocena je energija, ugotovimo šele takrat, ko jo zmanjka v naših najljubših mobilnih napravah. Svež veter na področju baterij, baterijskih polnilcev in dodatnih vertikalnih držal za fotoaparate D-SLR, prihaja iz Nizozemske. Podjetje Jupio je napreden proizvajalec kakovostnih baterij in dodatkov, ki sledi trendom razvoja najrazličnejših naprav in zanje pripravlja zmogljive baterije. Da gre za zaupanja vredne izdelke, priča tudi 3-letna garancija na ves prodajni program.
Jupio - nov energijski veter iz Nizozemske
Jupio - nov energijski veter iz Nizozemske

Proizvodni program podjetja Jupio obsega najrazličnejše vrste baterij od klasičnih polnilnih baterij do tipskih modelov za digitalne fotoaparate, tako kompaktne kot zrcalno-refleksne (D-SLR). V prodajnem programu najdemo tudi polnilne baterije za prenosnike in mobilne telefone ter seveda univerzalne in namenske polnilce baterij. Med klasičnimi polnilnimi baterijami tipov AA in AAA izstopa družina izdelkov DIRECT POWER, ki tudi po enem letu neuporabe ohranijo do 80 odstotkov električne energije. Za razliko od navadnih baterij s tehnologijo Ni-MH, ki se v relativno kratkem času izpraznijo same od sebe, baterije iz družine DIRECT POWER premorejo tehnologijo, ki močno zmanjša učinek samopraznjenja. Fotografi, ki občasno uporabljajo zunanje bliskavice in fotografske pripomočke, ki se napajajo s pomočjo AA ali AAA baterij, bodo znali ceniti dejstvo, da jim ne bo treba več skrbeti za nenehno polnjenje baterij. Manjše število polnjenj pa hkrati podaljša življenjsko dobo baterij.

Jupio je zelo povezan z ljubitelji fotografije in profesionalnimi fotografi. Tako poleg številnih različnih modelov baterij, namenjenih kompaktnim fotoaparatom, nudi tudi izjemno kakovostna baterijska držala za različne modele zrcalno-refleksnih (D-SLR) fotoaparatov. Nekaterim držalom je priložen tudi priročen daljinski sprožilec.

Ena najbolj uporabnih novosti je brez dvoma univerzalna dodatna baterija Power Vault, s katero lahko polnimo oziroma napajamo električne naprave, kot so tablični računalniki, mobilni telefoni, digitalni fotoaparati, glasbeni predvajalniki, skratka večino digitalnih naprav in napravic, ki se sicer lahko polnijo preko USB-vmesnika. Kapaciteta baterije Power Vault znaša 4200 mAh, priloženih pa ima tudi dodatni 6 priključkov za različne polnilne vmesnike.

Izdelke proizvajalca Jupio s 3 letno garancijo lahko kupite v trgovinah Fotospecialisti, Foto Format in Mimovrste.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku