Telefoni
20.02.2020 07:40

Deli z drugimi:

Share

Jo to novi Google Pixel 5 XL?

Jo to novi Google Pixel 5 XL?
Jo to novi Google Pixel 5 XL?

Kot vse kaže so pri podjetju Google že pripravljeni na predstavitev naslednikov pametnih mobilnih telefonov Pixel 4 in Pixel 4 XL, ki sta bila ponujena v prodajo lansko jesen. Naslednik zelo priljubljenih pametnih mobilnih telefonov družine Pixel naj bi bil nared za prodajo oktobra letos, podjetje Google pa mu bo po vsej verjetnosti dodelilo oznako Pixel 5 XL. Če gre verjeti prvi fotografiji novosti, ki je zašla na splet, se bo na novost nedvomno splačalo počakati, saj naj bi šlo za napravo edinstvene oblike, ki je v javnosti enostavno ne bo mogoče spregledati.

Glavni adut pametnega mobilnega telefona Google Pixel 5 XL naj bi bili trije digitalni fotoaparati, ki bodo postavljeni na vrhnji del zadnje stranice telefona na sredino. Na sredini pa se bo nahajala bliskavica LED, ki nam bo priskočila na pomoč o zmanjšani vidljivosti. To dejansko pomeni, da bo tudi novi Google Pixel 5 XL pisan na kožo zdaleč najzahtevnejšim ljubiteljem digitalne fotografije.

Ker naj bi šlo tu šele za prototip novosti, so mnogi poznavalci prepričani, da bi se lahko oblika pametnega mobilnega telefona Google Pixel 5 XL v naslednjih nekaj mesecih še nekoliko spremenila. Upajmo pa, da bo novost izstopala od konkurence. Sodobni mobilni telefoni so si namreč že tako podobni, da so postali že dolgočasni.


Prijavi napako v članku