Obvestila podjetij
Poslovne rešitve
20.02.2023 17:02

Deli z drugimi:

Share

Je upravljanje omrežne infrastrukture lahko enostavno?

Tehnološki zajtrk vam bo razkril ideje in vpoglede v upravljanje omrežne infrastrukture, s katerimi lahko naredite več z manj!

Zahteve po omrežnih storitvah se v današnjem, dinamičnem poslovanju hitro povečujejo, še posebej v industrijskih, proizvodnih okoljih, kjer se v omrežje povezuje vse več naprav (BYOD, pametne, IoT naprave…) in novih tehnologij (oblak…).

Tradicionalna oz. klasična omrežja seveda delujejo tudi v teh razmerah. Vsakdo, ki jih upravlja in z njimi dela, lahko to potrdi. Torej je povsem na mestu, da se vprašamo, zakaj bi kar koli spreminjali.

Eden od odgovorov so kompromisi, ki jih moramo sprejemati v klasičnem omrežju. Na primer, s povečanjem nivoja kibernetske varnosti tradicionalno oz. klasično omrežje hitro postane rigidno in kompleksno. Ostale odgovore, zakaj moram korenito poseči v omrežno infrastrukturo, boste slišali na srečanju v sredo, 29. marca 2023 v Smart Com Experience centru v Ljubljani.

Smart Com omrežni strokovnjaki bodo predstavili sodobno tehnologijo matričja oz. fabric ter kako ta poenostavi upravljanje kot tudi načrtovanje in izgradnjo fleksibilnega in odpornega omrežja za podporo digitalizaciji poslovanja v industriji.

Srečanja ne smete zamuditi, če želite:

  1. Izboljšati fleksibilnost omrežja.
  2. Izboljšati delovanje omrežja z vsesplošno vidljivostjo prometa za hitro prepoznavanje težav.
  3. Izboljšati splošno raven storitev.
  4. Dvigniti nivo kibernetske varnosti s segmentacijo omrežja.
  5. Na enostaven, avtomatiziran način v omrežje dodajati pametne, IoT naprave brez obilice dodatnega dela.

Poglobljen program srečanja najdete na spletni strani organizatorja.

Udeležba na tehnološkem zajtrku je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več