Tiskalniki in skenerji
24.02.2023 11:26

Deli z drugimi:

Share

Je cenejša in hitra odločitev prava odločitev?

Vaši poslovni cilji določajo pot, po kateri boste nadaljevali … tudi pri uporabi večnamenskih tiskalnikov ...

Za nakup tiskalnika se mnogokrat odločamo na podlagi cene, priporočila, navade, kar pa lahko nehote zavira napredek podjetja. Ostanete namreč lahko brez tehnološko naprednih večnamenskih tiskalnikov, optimalne porabe delovnega časa, financ ter naprednih rešitev.

Naj bo ena ključnih odločitev celoten strošek lastništva (TCO).

Celovita rešitev, ki je fleksibilna in razširljiva, dolgoročno zmanjšuje delovno obremenitev vašega IT oddelka, izboljšuje produktivnost in učinkovitost ter zmanjšuje ranljivosti vaših tiskalnikov z uvedbo programske opreme za varnost tiskanja, ki posledično zagotavlja višjo raven varnosti vaših dokumentov in podatkov, kar pa že lahko sodi med korporativne ključne dejavnike.

Vse se začne pri vas. Načrtovanje prihodnosti z nizkimi stroški (TCO)

Uporaba tiskalnikov in večnamenskih tiskalnikov še zdaleč ni »pase«, in zato je pomembno, da ponujajo tehnološko napredne rešitve – tako kot Ricoh tiskalniki. Z njimi si podjetja zagotovijo prihranek časa, varen pretok dokumentov ter poenostavljene delovne tokove. Žal velikokrat ob hitrih odločitvah pozabimo na ključna orodja, ki nam lahko prinesejo dolgoročno korist za vso organizacijo.

Ob tehtni odločitvi si podjetje lahko zagotovi krepitev digitalnih delovnih mest z inovativnimi tehnologijami.

Sodobna delovna mesta zahtevajo nov pristop k tiskanju

Strategije, ki je zasnovana ob upoštevanju varnosti, prilagodljivosti, obvladljivosti, trajnosti in financ, se je potrebno lotiti s pomočjo strokovnjakov na področju upravljanja tiska za sodobna delovna mesta, kjer se prične pot k digitalnemu uspehu.

Ključnega pomena je, da se nikoli ne odločite za najcenejšo izbiro, saj vas lahko ravno ta izbira v petih letih stane precej več, kot je izgledalo na prvi pogled, če imate smolo pa za nameček ostanete še brez napredka in sodobnih rešitev. Potreben je celoviti pristop, saj vsaka organizacija »diha« drugače in ima različne potrebe.

Danes morajo rešitve zagotavljati nemoteno delo v pisarnah ali doma. Potrebno je upoštevati hibridni, mobilni in klasičen način dela.

Kako vse to zagotoviti?

Potrebujete tehnološko napredne RICOH tiskalnike, profesionalni nasvet ter odlično tehnično podporo.

Podjetje VIBOR z RICOH večnamenskimi tehnološko naprednimi tiskalniki in rešitvami za upravljanje tiska zagotavlja jasno sliko, kakšen bo nadaljnji proces uporabe tiskalnikov, inteligence in varnosti. S skrbno izbranimi rešitvami krepijo digitalna delovna mesta z inovativnimi tehnologijami in storitvami, ki posameznikom omogočajo pametnejše delo od koder koli.

Se sprašujete, zakaj tehnična podpora ob tako super rešitvah? Sodelovanje se prične ob nakupu ali najemu, kar pomeni, da nikoli ne gre samo za transakcijski posel. V podjetju Vibor se močno zavedajo, da za podjetjem stojijo dokumenti, zaposleni, pogodbeni roki … in zato je še toliko bolj pomembno, da Vibor tehnična podpora zagotavlja standardizirano in strokovno podporo z največjo mero razpoložljivosti.

Vibor prične z mislijo na cilj, kar jim omogoča nenehno inoviranje, razvoj in upravljanje, ko se vaše podjetje sčasoma preoblikuje. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ricoh tiskalniki tisk Ricoh večnamenske naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35