Računalništvo, telefonija
16.04.2019 13:16
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izkoristite moč dotika: interaktivni monitor na dotik Philips 222B9T s funkcijo SmoothTouch

Philips napoveduje lansiranje vsestranskega 22 palčnega LCD monitorja Philips 222B9T s tehnologijo SmoothTouch. Visokokakovostna in s funkcijami bogata rešitev je na voljo za različne sektorje, kot so prodajne in informacijske točke, sejmi, hoteli, trgovine in ipd.
Izkoristite moč dotika: interaktivni monitor na dotik Philips 222B9T s funkcijo SmoothTouch
Izkoristite moč dotika: interaktivni monitor na dotik Philips 222B9T s funkcijo SmoothTouch

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje lansiranje 22-palčnega LCD monitorja Philips 222B9T s tehnologijo SmoothTouch. Opremljen s projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo na dotik, pisalom, IP54 zaščito pred prahom in vodo, široko paleto priključkov in prilagodljivim stojalom za enostavno prenosljivost, je ta vsestranski monitor visoko-kakovostna in s funkcijami bogata rešitev za različne sektorje, ko so maloprodaja, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), sejmi, hoteli, trgovine, restavracije in izobraževalne ustanove.


Interaktivnost brez napora

Monitor na dotik Philips 222B9T zagotavlja gladko, preprosto in intuitivno interakcijo, zahvaljujoč naprednim tehnologijam, kot je SmoothTouch, ki zagotavlja naraven in takojšen odziv na dotik ter temelji na projicirni kapacitivni (PCAP) 10-točkovni tehnologiji. Z do 10 prsti tipkajte po zaslonu, interaktivno sodelujte s sodelavci ali sošolci, povečajte svojo produktivnost in učinkovitost ali s prijatelji igrajte vznemirljive interaktivne igre. Opremljen z napredno IP54 zaščito pred stikom z vodo in prahom, je ta monitor pripravljen na intenzivne scenarije uporabe v najrazličnejših okoljih.

Vrhunska kakovost slike

Philips 222B9T ima 16:9 zaslon polne visoke ločljivosti, ki uporabnikom ponuja užitek gledanja z jasnimi podrobnostmi, optimalno svetlostjo in živopisnimi barvami, ki zagotavljajo izjemno pristne slike. Za dodatno obogatitev slike poskrbi funkcija Philips SmartContrast, ki samodejno prilagodi barve in intenziteto osvetlitve ozadja ter tako dinamično izboljša kontrast za najboljši prikaz digitalnih slik in videoposnetkov ter za igranje iger, kjer se prikazujejo temni odtenki. Ko izberete varčevalni način, se kontrast prilagodi, osvetljeno ozadje pa se natančno nastavi za ustrezen prikaz vsakodnevnih pisarniških aplikacij in nižjo porabo energije.

Udobje in povezljivost

Philips 222B9T je zasnovan z mislijo na uporabnikovo udobje. Zaslonski premaz proti bleščanju, način LowBlue in tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) zagotavljajo udobje gledanja, medtem ko Philips SmartStand stojalo s strukturo v obliki črke Z uporabnikom omogoča dviganje, spuščanje in nagibanje zaslona v položaj, ki jim najbolj ustreza. Ključna prednost tega monitorja je tudi povezljivost, ki uporabnikom zagotavlja vrsto različnih vhodnih signalov, kot so VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 in HDMI 1.4, kot tudi hitrost in moč USB 3.1 tehnologije.

Preprost za uporabo in s funkcijami bogat monitor na dotik Philips 222B9T bo na voljo od sredine aprila dalje po priporočeni prodajni ceni 269 EUR.

Več o monitorjih in profesionalnih zaslonih za predvajanje Philips, lahko najdete na:

https://www.pchand.si/monitorji

https://www.pchand.si/profesionalni-zasloni

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku