Telefoni
25.04.2021 08:44
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemni Realme 8 5G prihaja v Evropo

Pametni mobilni telefon Realme 8 5G bo za malo denarja ponujal veliko!
Pametni mobilni telefon Realme 8 5G bo za malo denarja ponujal veliko!

Prvo mobilno omrežje 5G se je v praksi pojavilo že pred časom. Kljub temu so je šele pred kratkim na trgu pojavila bogata paleta pametnih mobilnih telefonov, ki so združljivi z novo tehnologijo. Med proizvajalci poceni pametnih mobilnih telefonov še vedno prednjačijo kitajska podjetja. Nič drugače ne bo z zanimivim telefonom Realme 8 5G, ki bo kmalu naprodaj tudi na evropskem trgu.

Pametni mobilni telefon Realme 8 5G bo eden najcenejših pametnih telefonov s podporo mobilnemu omrežju 5G na evropskem trgu. Za vmesno različico bo namreč treba odpeti zgolj okoli 200 evrov. Za ta denar pa bomo prejeli odličen pametni mobilni telefon 5G, ki temelji na osnovi zmogljivega osemjedrnega procesorja MediaTek Dimensity 700. Da novincu ne bi prehitro pošle moči skrbita še sistemski pomnilnik kapacitete štiri, šest oziroma osem gigabajtov (odvisno od različice) in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora na katerem je nameščen Android 11.

Pri pametnem mobilnem telefonu Realme 8 5G je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij. Tu namreč najdemo glavno kamero ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, širokokotno kamero ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk in makro kamero ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk. Za zajem sebkov pa novost uporablja slikovno tipalo ločljivosti 14 milijonov slikovnih točk. Piko na i pa daje še baterija kapacitete 5.000 miliamper ur s sistemom hitrega polnjenja. V evropskem prostoru bo sprva naprodaj telefon Realme 8 5G s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika.


Prijavi napako v članku