Računalništvo, telefonija
10.06.2020 19:40
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemen popust na sesalnik Xiaomi

Robotski sesalniki Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner je na voljo po promocijski ceni.
Robotski sesalniki Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner je na voljo po promocijski ceni.

Nadvse priljubljen robotski sesalniki Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner bo nedvomno precej olajšal čiščenje vašega doma. Prinaša izredno zmogljivost in enostavno uporabo. Zahvaljujoč vrhunski sesalni moči bo zagotovo kos vsaki umazaniji, saj se ponaša z vrhunsko sesalno močjo do 2.100 Pa. Poleg tega razpolaga še s tremi čistilnimi programi, ki bodo še poenostavili čiščenje prostorov.

Robotski sesalniki Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner je za nameček opremljen z LDS radarjem, ki izriše natančen tloris sesalnih površin. Na podlagi tlorisa določi najbolj učinkovito pot sesanja. S pomočjo aplikacije boste lahko nastavili tudi želeni čas sesanja in izbrali, kateri prostor naj sesalnik posesa. Piko na i daje 12-točkovni senzor, saj se robot lažje izogiba oviram po stanovanju.

Napredni robotski sesalniki Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner ima na voljo dva rezervoarja. Manjši 200 mililitrski je namenjen vodi, medtem ko 300 mililitrski je namenjen prahu. Ker je robotski sesalnik pri delovanju praktično neslišen, vas zagotovo ne bo motil pri vsakdanjih opravilih.

Poceni nakup naprednega robotskega sesalnika Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner nam je tokrat omogočila spletna trgovina TomTop in sicer na TEJ POVEZAVI. Z nakupom seveda nikar ne gre odlašati, saj je sesalnik lahko naš že za 299,99 evrov. Poštnina je brezplačna.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku