Namizni računalniki
05.01.2014 11:50
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izjemen Acerjev računalnik vse-v-enem s sistemom Android!

Osebni računalnik Acer TA272 HUL nas zagotovo ne bo pustil hladne, saj je na njem prednameščen vsestransko uporaben Googlov oblačni operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean. Na novincu so pričakovano nameščeni večinoma programi, ki temeljijo na osnovi računalništva v oblaku.
Acerjev osebni računalnik vse-v-enem TA272 HULje primeren tako za opravljanje enostavnejših opravil kot predvajanje večpredstavnostnih vsebin.
Acerjev osebni računalnik vse-v-enem TA272 HULje primeren tako za opravljanje enostavnejših opravil kot predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Podjetje Acer je prijetno presenetilo z najavo novega osebnega računalnika vse-v-enem s tržno oznako TA272 HUL, saj je na njem prednameščen Googlov operacijski sistem Android 4.2 Jelly Bean. Novost bo kot nalašč za opravljanje enostavnejših opravil, igranje mobilnih iger in predvajanje večpredstavnostnih vsebin, saj je opremljena s kakovostnim 27-palčnim (68,6-centimetrskim) na dotik občutljivim zaslonom ločljivosti 2.560 x 1.440 slikovnih točk. Da novincu ne bi prehitro pošle moči skrbi še 4-jedrni procesor Nvidia Tegra.

Preostala strojna oprema zanimivega osebnega računalnika vse-v-enem Acer TA272 HUL obsega še pogon Solid State s 16 gigabajti prostora in spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk. Za povezovanje z zunanjimi napravami so na voljo vmesnik USB 3.0, HDMI in DisplayPort. Na novincu so pričakovano nameščeni programi, ki temeljijo na osnovi računalništva v oblaku, zato ti s strani uporabnika ne zahtevajo nameščanja ali vzdrževanja. Za varno in zanesljivo shranjevanje podatkov je poskrbljeno z oblačnim prostorom Google Drive, saj vsak kupec novosti za dve leti brezplačno prejme 100 gigabajtov prostora.

Maloprodajna cena osebnega računalnika vse-v-enem Acer TA272 HUL je presenetljivo nizka, saj bo zanj onkraj luže potrebno odšteti le preračunanih 810 evrov oziroma le preračunanih 75 evrov več kot za Acerjev enakovredni 27-palčni zaslon. Novost naj bi v Evropo prispela še pred pomladjo.

Vas zanima več iz te teme?
Acer računalniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35