Računalništvo, telefonija
01.10.2013 14:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izdelaj svojo aplikacijo za iOS

Si želiš pridobiti znanja potrebna za izdelavo aplikacij za iOS naprave?
iOS App Development
iOS App Development

V torek, 01.10.2013, se na SAE Ljubljana začne enomesečni tečaj iOS App Development. Cilj tečaja je, da se udeleženci naučijo izdelati aplikacijo, ki jo potem lahko objavijo na App Store. Tečaj je praktično usmerjen, kar pomeni, da med poukom udeleženci delajo na lastni aplikaciji.

Učni načrt pokriva osnove dizajna, ki je prilagojen mobilnim napravam, kot tudi osnove HTML, CSS3 in JavaScript jezikov. PhoneGap se pa uporablja kot orodje za programiranje, tako da se izdelana aplikacija lahko uporabi za ostale platforme.

Predavanja spremlja spletni vmesnik, kjer si lahko udeleženci ogledajo »screencast« in druge učne materiale, komunicirajo z drugimi udeleženci tečaja in rešujejo krajše izzive usmerjene k izboljšanju specifičnih znanj. Udeleženci obdržijo dostop do spletnega vmesnika in vseh učnih materialov za obdobje enega meseca po končanem tečaju.


Po končanem tečaju se vsak udeleženec lahko pohvali s svojo prvo iOS aplikacijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAE INSTITUTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku