Digitalizacija
17.09.2012 14:29

Deli z drugimi:

Share

Izboljšani Facebook za BlackBerry

Uporabniki mobilnih telefonov BlackBerry so končno dobili dostojno posodobitev mobilne aplikacije za Facebook.
Uporabniki mobilnih telefonov BlackBerry so končno dobili dostojno posodobitev mobilne aplikacije za Facebook.

Uporabniki mobilnih telefonov BlackBerry že dalj časa niso bili deležni posodobitve mobilne aplikacije za Facebook. Čeprav je že vse kazalo na to, da je prvi mož priljubljenega družabnega omrežja pozabil na njih, so na srečo vendarle prišli na vrsto. Facebook je namreč za njih pripravil prenovljeno različico programa (3.2), ki v primerjavi s predhodnico prinaša zvrhan koš uporabnih novosti.

Prenovljena aplikacija Facebook za pametne mobilne telefone BlackBerry omogoča občutno lažje upravljanje s spletnimi storitvami. Odslej je mogoče celo sinhronizirati opomnike za rojstne dneve prijateljev neposredno v BlackBerryjev koledar. Precejšnjih izboljšav je bil deležen tudi sistem za prejemanje opozoril in sporočil. Poleg tega se odslej posodobitve profilov izvajajo v realnem času.

V aplikaciji Facebook 2.3 za BlackBerry so bile generične ikone nadomeščene s priljubljenimi slikami iz Facebookovega profila. Najlepše pri vsem tem je, da je prenovljena aplikacija Facebook 2.3 za BlackBerry že na voljo za prenos, in sicer na spletni strani http://goo.gl/lBP06. Uporabniki nad Facebookovo aplikacijo doslej niso bili ravno navdušeni. Upajmo, da je vsaj nova različica toliko izboljšana, da bo jo bodo lahko uporabniki pametnih mobilnih telefonov BlackBerry brezskrbno uporabljali.


Prijavi napako v članku