Računalništvo, telefonija
10.05.2010 13:28
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izboljšana kakovost zvoka v ISL Groop

Visokotehnološko podjetje XLAB je izdalo novo različico programa za spletne video konference ISL Groop 2.0.2, ki prinaša občutne izboljšave kakovosti zvoka.
ISL Groop samodejno zazna najbolj primerno avdio napravo
ISL Groop samodejno zazna najbolj primerno avdio napravo

ISL Groop je programska rešitev za spletne konference namenjena spletnim sestankom, seminarjem in e-izobraževanju. Ključni dejavnik za uspešno sodelovanje preko spleta je kakovosten prenos zvoka in slike. ISL Groop samodejno zazna najbolj primerno napravo za prenos zvoka in videa, zato ni potrebna njuna nastavitev, udeležencem sestanka prihrani kar nekaj časa in s tem povezanih težav. Vzpostavitev VoIP povezave tako postane nezahtevna in primerna za vse uporabnike.

Napredne nastavitve zvoka vključujejo tudi funkcije, ki poskrbijo za odstranjevanje šuma, zaznavanje govora, samodejno odpravljanje težav in samodejno nastavitev glasnosti.

Zadnja različica programa ISL Groop 2.0.2 se lahko pohvali z izboljšano samodejno zaznavo zvoka. Program sedaj bolje zaznava premore med govorom in s samodejnimi mehanizmi omogoča boljši in bolj naraven prenos zvoka.

ISL Groop sicer uporabniku omogoča učinkovito komunikacijo s poslovnimi partnerji, sodelavci ali učenci. Preko spletnega vmesnika lahko v nekaj minutah vzpostavite spletni sestanek, pri čemer program ne zahteva nobenih posebnih nastavitev in namestitev na vašem računalniku. Poleg prenosa zvoka in slike, lahko udeleženci v virtualno sejno sobo uvozijo PowerPoint predstavitev ali delijo svoje namizje ali le izbrano aplikacijo z ostalimi udeleženci. Tem lahko omogočijo tudi oddaljen nadzor nad svojim namizjem ali posamezno aplikacijo. Med predstavitvijo lahko uporabljajo tudi orodja za opombe in poudarijo najpomembnejše točke predstavitve.

Na spletni strani www.islonline.com je na voljo 15-dnevni brezplačni preizkus.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku