Fotoaparati in kamere
23.02.2010 17:27

Deli z drugimi:

Share

IXUS 130 in IXUS 105 prinašata zabavne lastnosti v privlačni obliki

Najnovejša člana Canonove družine IXUS - IXUS 130 in IXUS 105 - ponujata najboljšo kombinacijo zabave, inovativnih lastnosti in dovršenega stilskega oblikovanja. Tanek IUS 130 je najtanjši IXUS doslej, saj ima na najdebelejšem delu 17,8 mm. Na voljo sta v štirih privlačnih barvah, zaradi svoje kompaktnosti pa sta lahko ves čas pri roki.
Canon IXUS 130
Canon IXUS 130

Poleg modnega videza imata oba IXUSA vrsto lastnosti, ki poenostavljajo fotografiranje in doseganje želenih učinkov. Oba fotoaparata imata 28-milimetrski širokokotni objektiv s štirikratno povečavo, ki skrbi, da nihče ne ostane izven kadra, Canonova tehnologija prepoznavanja obrazov pa zagotavlja, da bodo vsi videti kar najbolje. IXUS 130 ponuja tudi zabavne in inovativne načine fotografiranja – fotoaparat je mogoče sprožiti z nasmehom ali s pomežikom.

Oba modela odlikuje nabor pametnih in preprostih funkcij, ki omogočajo izvrstne posnetke brez truda. Način Smart Auto s tehnologijo prepoznavanja motiva samodejno izbere nastavitve za 18 različnih scenskih načinov v IXUSU 105 in 22 v IXUSU 130 ter zagotavlja najboljše rezultate v različnih razmerah. Oba imata tudi optični stabilizator slike in tehnologijo zaznavanja gibanja, ki kompenzirata tresljaje in omogočata jasne posnetke.

Oba modela ponujata možnost snemanja videov. Priložena programska oprema omogoča neposredno nalaganje in izmenjavo posnetkov prek YouTuba. IXUS 130 poleg tega snema še v visoki ločljivosti, posnetke pa si je mogoče ogledati na televizijskem sprejemniku HD. Izmenjava pravljičnosti glasbenega dogodka ali vtisov s potovanj prek spleta sta tako na dosegu vsakogar.

Vas zanima več iz te teme?
Canon fotoaparati

Prijavi napako v članku