Programska oprema
12.03.2007 11:19

Deli z drugimi:

Share

ISL Light predstavlja dodatek za oddaljeni dostop

Podjetje XLAB je naznanilo bližajočo se predstavitev svoje rešitve za nadzor oddaljenega računalnika na letošnjem sejmu CeBIT 2007 v Hannovru, Nemčiji, od 15. do 21. marca. Iz tega naslova pričenja ekipa ISL kampanjo, s katero bo promovirala pomembni novosti – združljivost nove rešitve ISL Light 3.0.3 z najnovejšo Microsoftovo Windows Visto ter novi dodatek za oddaljeni dostop do računalnika, imenovan ISL AlwaysOn.
CeBIT, s svojimi 26 halami in 430.000 obiskovalci v letu 2006 in z vzdevkom ‘največji IKT sejem na svetu’, ne potrebuje dodatne predstavitve. ISL Light se bo predstavil na stojnici E42 v hali 3.
Z otvoritvenim dnem sejma si bodo lahko obiskovalci prvič ogledali težko pričakovano rešitev za dostop do oddaljenega računalnika – ISL AlwaysOn. Ta dodatek k ISL Light, preprost za uporabo in varen, bo na voljo za beta-testiranje od 15. marca. ISL Light trenutno omogoča svetovalcu pomoč oddaljeni stranki, tako da ta pogleda na njeno računalniško namizje, prevzame nadzor nad tipkovnico in miško, vseskozi pa se svetovalec in stranka pogovarjata preko integrirane tekstovne, avdio (VoIP) in video komunikacije. ISL AlwaysOn ponuja še dodatno možnost in sicer, da svetovalec vzpostavi zaščiteno polno-funkcionalno sejo ISL Light brez strankine prisotnosti. Svetovalec bo med drugim pridobil večjo fleksibilnost pri dostopanju na strankin računalnik, lahko pa bo dostopal tudi na oddaljen strežnik.
Predstavitev na ISL Light-ovi stojnici E42 v Hali 3 bo vključevala novosti iz leta 2007. “Brez dvoma bo najnovejša različica orodja za nadzor oddaljenega namizja – ISL Light 3.0.3 – v središču pozornosti letošnje publike. Novi različici raste priljubljenost vse od njenega pričetka februarja letos”, je povedal g. Jure Pompe, direktor XLAB d.o.o. Pomembnejša novost rešitve ISL Light 3.0.3 je njena združljivost z MS Windows Visto. ISL Light sedaj podpira naslednje Microsoftove operacijske sisteme: Windows 95, 98, ME, 2000, NT, XP, in sedaj še Visto.
Vsi vljudno vabljeni na ISL Lightovo stojnico E42 v hali 3 letošnjega hanoverskega CeBIT-a. Obiščete lahko tudi spletno stran www.isllight.com, kjer bo v okviru letošnje kampanje ISL Light – CeBIT dnevi med 15. in 21. marcem možno pridobiti brezplačni 500-minutni PayPerUse Coupon.


Prijavi napako v članku