Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
Mrežna oprema
13.05.2022 13:03

Deli z drugimi:

Share

Iskratelovi novi domači prehodi prinašajo Zeopu vrhunski Wi-Fi 6

Predstavljena Iskratelova nova domača prehoda Innbox G92 in Innbox E92 prinašata neprekosljivo izkušnjo Wi-Fi 6. Še dva, Innbox G94 in Innbox E94, bosta sledila junija.

V Iskratelu so objavili, da je njihova dva najnovejša domača prehoda uspešno testiralo več operaterjev, ki si prizadevajo zagotoviti vrhunsko izkušnjo Wi-Fi 6. To vključuje tudi njihov domači prehod Innbox G92, ki ga je Zeop uspešno preizkusil in testiral na La Réunionu.

Najnovejši pridobitvi Iskratelovega portfelja uporabniške opreme (CPE) Innbox G92 in Innbox E92 predstavljata vrhunsko rešitev Wi-Fi 6 za oddaljeno povezljivost. Vsak od njiju ponuja edinstvene funkcije, ki ustrezajo specifičnim zahtevam strank. Innbox G92 je domači prehod GPON z 2×2 Wi-Fi 6 in krmilnikom Wi-Fi, združljivim z EasyMesh™, ter integrirano enoto za zaključevanje optičnega vlakna (FTU), ki zmanjšuje operativne stroške. Innbox E92 je domači prehod Ethernet in čeprav je sicer funkcionalno identičen Innboxu G92, je opremljen z omrežno povezavo Gigabit Ethernet (GE), zaradi česar je idealen za postavitev XGS-PON z dvema napravama.

»Kot vodilni ponudnik optičnih omrežij na La Réunionu, ki zaseda prvo mesto po najboljših zmogljivostih fiksnega dostopa v zadnjih 5 letih, bo Zeop konec maja pričel z uvajanjem naprednih domačih prehodov GPON,« je povedal Wilfried Gaillard, tehnični direktor operaterja Zeop. »Nenehno si prizadevamo za zagotavljanje najbolj inovativne tehnologije in najboljše izkušnje za naše uporabnike, pri čemer zadnja širitev našim strankam prinaša visoko zanesljivost povezljivost ter najboljši Wi-Fi 6.«

Po uspešnem preizkusu Innbox G92 bo Zeop v nekaj mesecih začel uvajati napredne domače prehode GPON. Da bi zagotovil uporabniško izkušnjo po meri, bo Zeop za svoje projekte izbiral med vrhunskima Innbox G92 in Innbox G94.

»Veseli nas, da imamo ponudbo novih domačih prehodov, ki zagotavljajo neprekosljivo izkušnjo Wi-Fi 6 za tiste operaterje, ki so že testirali naše izdelke,« je povedal Mitja Golja, direktor razvoja poslov v Iskratelovi poslovni enoti Dostop. »Naši izdelki zagotavljajo neprekosljivo pokritost in hitrosti Wi-Fi znotraj doma, obenem pa operaterjem omogočajo optimizacijo skupnih stroškov lastništva,« je dodal.

Novo linijo dopolnjujeta Innbox G94 in Innbox E94, nova dodatka Iskratelovemu CPE portfelju, ki zagotavljata vrhunski Wi-Fi 6 za najzahtevnejše in najnaprednejše uporabnike. Innbox G94 je domači prehod GPON s 4×4 Wi-Fi 6, krmilnikom Wi-Fi, združljivim z EasyMesh™, 2.5GE LAN in integrirano enoto FTU. Innbox E94 je njegov eEthernet dvojnik; funkcionalno identičen, vendar z omrežno povezavo 2.5GE, je idealen v postavitvah XGS-PON z dvema napravama. Zasnovan je za enostavno integracijo v katero koli postavitev – ta nova serija domačih prehodov je uporabnikom lahko razumljiva in omogoča enostavno izbiro izdelkov glede na njihove individualne zahteve.

Innbox G92 in Innbox E92 sta že na voljo, Innbox G94 in Innbox E94 pa bosta sledila junija letos.

Vsi štirje novi domači prehodi bodo predstavljeni na konferenci FTTH na Dunaju, ki bo potekala od 23. do 25. maja 2022. Iskratelovi strokovnjaki bodo na dogodku na voljo, da odgovorijo na vsa vprašanja novih strank. Medtem pa lahko na Iskratelovi spletni strani najdete dodatne informacije in druge zanimive podrobnosti.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžični internet wi-fi 6 Iskratel

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ISKRATEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ISKRATEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ISKRATEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več