Računalništvo, telefonija
06.08.2021 11:30
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo pri CREAplus, Epilog, Zuum, Iskratel …

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Digitalizacija je vnesla korenite spremembe v vsakdanje poslovanje podjetij. Avtomatizacija in optimizacija nekaterih ključnih delovnih procesov je pospešila razvojno pot številnih organizacij. Vse to pa bi bilo nemogoče brez izobraženega in tehnično podkovanega IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

creaplus_logotip

V družbi CREAplus iščejo talentirane sodelavke in sodelavce, ki razumejo potrebe njihovih naročnikov na področju IT ter jih s sodobnimi tehnologijami in programskimi rešitvami znajo zadovoljiti. V ekipo, ki dela na večjem projektu razvoja programske opreme po meri stranke za mednarodnega naročnika, vabimo izkušenega razvijalca ali razvijalko. Pri razvoju programske opreme uporabljamo tehnologije, kot so .NET Core, C#, C++, Angular/JavaScript ipd.

Epilog doo_logotip

V Epilogu širijo ekipo. Zaposlijo senior backend razvijalca (m/ž). Iščejo motiviranega, zanesljivega in samoiniciativnega novega člana ekipe, ki ima izkušnje z razvojem v Spring framework, s Cloud rešitvami (AWS) in Kubernets tehnologijo.

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svojo ekipo večje število razvijalcev programske igralniške opreme (m/ž). Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Iskratel_logotip

Podjetje Iskratel zaradi povečanega obseda dela išče večje število inženirjev. Iščejo razvojnega inženirja za materialno opremo (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja analognih in digitalnih elektronskih slopov in naprav. Kot pogoj za zaposlitev navajajo razumevanje delovanja elektronskih sklopov, znanje uporabe merilnih orodij in izkušnje z uporabo ECAD orodij.

V svojo izkušeno ekipo želijo dodati še razvojnega inženirja za programsko opremo (m/ž), ki bo prav tako zadolžen za razvoj, a na nekoliko drugačnem področju. Vaša naloga bo razvoj nizkonivojske programske opreme, gonilnikov in testnih programov ter analiza zahtev in priprava tehničnih rešitev.

Priložnost za delo ponujajo tudi senior in junior razvojnemu inženirju za programsko opremo, čigar naloge obsegajo dokumentacija razvojne kode, vzdrževanje dokumentacije ter komponent. Delo poteka v njihovih mariborskih pisarnah.

Ekipo širijo tudi na področju širokopasovnih omrežij z razvojnim inženirjem DevOps (m/ž). Vaša odgovornost bo testiranje produktov, postavljanje in vzdrževanje testnih okolij ter razvoj in pisanje tehnične dokumentacije. Prijavi se še danes!

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več

shopi.eu, PAB d.o.o.

Kranjska cesta 14, 4202 Naklo, Tel: 04 257 51 50
Podjetje se ukvarja z zastopanjem in prodajo tujih blagovnih znamk. Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več