Digitalizacija
23.09.2021 11:48
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Interaktivni zaslon, ustvarjen za majhne sejne sobe

Digitalizacija je prinesla svež veter tudi v sodobne sejne sobe. Sestankovanje sodelavcev ali poslovnih partnerjev na oddaljenih lokacijah nikoli prej ni bilo bolj enostavno in učinkovito.

Predstavljajte si, da imate v podjetju pomemben sestanek. Nekateri sodelavci so z vami na isti lokaciji, drugi sodelavci in poslovni partnerji pa razdrobljeni po svetu. Včasih bi to neizogibno pomenilo dolgočasen telefonski klic. Danes pa imamo naprave, ki nam omogočajo, da kljub temu, da nismo v istem prostoru, sodelujemo kot bi bili – ali celo bolje.

V hipu boste povezani

Danes je pomembno, da prostore optimiziramo za sestanke in spontano ustvarjalnost. Za sestanke v sejnih sobah ali na daljavo ima Sharp NEC odlično rešitev. MultiSync® WD551 je pametna rešitev vse v enem, ki omogoča raznovrstne načine uporabe. Podpira scenarij BYOM (Bring Your Own Meeting oziroma prinesi s seboj svoj sestanek), kar pomeni, da tovrstne naprave, namenjene za uporabo v modernih sejnih sobah, že vključujejo interaktivni zaslon, mikrofon in kamero, zato so v hipu povezane z drugo napravo, na primer s prenosnim računalnikom in hkrati pripravljene, da »prevzamejo« njegovo delo.

Ker je interaktivni zaslon MultiSync® WD551 opremljen z operacijskim sistemom Windows, lahko uporabniki, ki se nanj preprosto povežejo prek kabla USB-C, delijo vsebino ali takoj pričnejo sestankovati z že znanimi Microsoftovimi orodji, kot sta Microsoft 365 in Microsoft Teams. Če podrobneje pogledamo videokonferenčno platformo Microsoft Teams, ima vsak dan več kot 115 milijonov aktivnih uporabnikov. To je še en podatek, ki prepriča, kako zelo pomembno je danes imeti napravo, s pomočjo katere je video klic ves čas na voljo, poleg tega pa omogoča deljenje slike in kup drugih funkcij.

Ravno prav velik

LCD zaslon z diagonalo 140 centimetrov oziroma 55 palcev (razmerje stranic 16:9) in ločljivostjo 3840 x 2160 vas bo razvajal v vseh pogledih. Poleg jasnosti slike v zaslonu ne boste videli odsevov, saj vemo, kako zelo moteče je lahko odsevanje pri ostalih zaslonih. NEC MultiSync® WD551 je opremljen tudi z vrsto priključkov, med njimi HDMI, USB-C, LAN in USB.

Brezokvirni zaslon na dotik je minimalističen, a hkrati maksimalno funkcionalen in zagotavlja vrhunsko izkušnjo ne glede na to, ali ga uporabljate s prstom, torej na dotik, ali s priloženim aktivnim peresom, ki podpira Windows Ink.

NEC MultiSync® WD551 še zdaleč ni navaden zaslon. Zbira tudi podatke iz svoje okolice, kot so na primer podatki o zasedenosti prostora, temperaturi, svetlobi in celo o kakovosti zraka. Zaslon je idealen za majhne sejne sobe in spontana sestankovanja, kjer uporabnik lahko v celoti izkoristi orodja za produktivno ustvarjalnost.

Glavne prednosti NEC MultiSync® WD551:

  • BYOM – Bring Your Own Meeting oziroma Prinesi s seboj svoj sestanek.
  • Brezhibna povezava s kablom USB-C, ki vašo drugo napravo v hipu in varno poveže z zaslonom.
  • Samodejna sinhronizacija fotoaparata, zvočnika, mikrofona in pisala oziroma dotika.
  • Certificiran je za Microsoft Teams, pravzaprav pa bo zagnal katerokoli videokonferenčno platformo.
  • Zaslon je zasnovan tako, da ga je izredno enostavno čistiti, saj je sprednji del raven in brez robov.
  • Pametno upravljanje prostora: zaradi pametnih senzorjev boste ves čas na tekočem z okoljskimi parametri, kot so temperatura, svetloba, čistost zraka …

Več o rešitvah Sharp NEC in njihovi tehnologiji najdete na www.pcplus.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
zasloni interaktivni zaslon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKROCOP d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

Normstudio, MEGLENOV NORM, k.d.

Škrilje 77, 1292 Ig, Tel: 064 11 22 91
Se še spomnite časov videorekorderjev in VHS kaset? Zagotovo se spomnite mučnih trenutkov, ko ste trepetali med navijanjem kaset in upali, da so spomini ostali nepokvarjeni. Prav ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787