Računalništvo, telefonija
04.12.2020 11:40

Deli z drugimi:

Share

Inovativni Apple MagSafe Duo končno na voljo za nakup

Apple MagSafe Duo je vrednoten na kar 149 evrov.
Apple MagSafe Duo je vrednoten na kar 149 evrov.

Podjetje Apple je že pred časom predstavilo prenovljeno brezžično polnjenje MagSafe, ki se povsem prilega novemu pametnemu mobilnemu telefonu iPhone 12. Kupcem sta na voljo dve različici novosti, in sicer MagSafe Charger za polnjenje ene naprave in MagSafe Charger Duo za polnjenje dveh naprav hkrati. Medtem ko je bilo prvega že pred časom mogoče kupiti v prosti prodaji, je MagSafe Charger Duo postal na voljo šele pred kratkim.

Brezžična polnilna postaja Apple MagSafe Charger Duo je združljiva s pametnimi mobilnimi telefoni iPhone, brezžičnimi slušalkami AirPods in drugimi mobilnimi napravami, ki podpirajo standard brezžičnega polnjenja Qi. Z njegovo pomočjo bomo lahko polnili dve napravi hkrati – na primer pametni mobilni telefon iPhone 12 in pametno ročno uro Watch. A za to bomo potrebovali polnilec USB-C moči vsaj 20 vatov.

Uporabna brezžična polnilna postaja Apple MagSafe Charger Duo za dve napravi je na žalost precej dražja v primerjavi z enojno. Zanjo je namreč v evropskem prostoru treba odšteti kar zavidljivih 149 evrov, medtem ko je MagSafe Charger vrednoten na preračunanih 32 evrov. Neglede na to pri podjetju Apple seveda računajo na to, da bo novi MagSafe Charger Duo priričal številne uporabnike, predvsem pa najzahtevnejše.


Prijavi napako v članku