Igre
15.02.2007 12:50
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Infernal za PC

Še ena streljačina, tokrat tretjeosebna, je tik pred izidom za osebne računalnike. Metropolis Software (založnika sta dva, nizozemski Playlogic in bolj znani Eidos), pravi, da bodo svoj izdelek, ki so ga krstili za Infernal, na police postavili 23. februarja.
Zgodba govori ravnovesju, ki že od začetka časa obstaja med svetlobo in temo, dobrim in zlim, nebesi in peklom. Ker pa se je človeštvo razvilo, se je razvila tudi tehnologija in način vojne med peklom in nebesi. Ravnovesje se začne rušiti, ko nekdo v peklu ubije glavne generale in pred popolnim sesutjem pekla in s tem ravnovesja stojimo le še mi, glavni junak, padli angel Ryan Lennox, ki je bil vržen iz nebes zaradi svojeglavih načinov reševanja problemov.
Povedano drugače: streljali se bomo, skrivali, uporabljali različna orožja in moči ter premagovali ovire v obliki teoretično inteligentnih nasprotnikov in fizičnih preprek. Ponovi vajo, torej. Avtorji obljubljajo tudi izrazito podporo čipu Ageia PhysX. Kot nalašč za vseh tistih deset kupcev le-tega. No, vseeno priznamo, da nam ob ogledu filmčkov začne trzati kazalec.


Prijavi napako v članku