Poslovne rešitve
Varnost
06.05.2022 07:34
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Imejte popolno kontrolo nad vsemi prostori v podjetju

Sistemi zaklepanja so v podjetjih izjemnega pomena, saj »odločajo« o tem, kdo lahko dostopa do posameznih prostorov in kdo ne. Predstavljamo enostavno in zanesljivo rešitev za prav vsako podjetje.

Ključavnice oziroma sistemi zaklepanja so z vidika uporabniške izkušnje v podjetju bolj pomembni, kot smo si včasih pripravljeni priznati. Za enega najbolj uveljavljenih proizvajalcev sistemov elektronskega zaklepanja velja podjetje SALTO. Z njihovimi elektronskimi ključavnicami Salto KS, Keys as a Service, boste imeli ves čas nadzor nad tem, kdo vstopa skozi posamezna vrata v podjetju, do­stop pa lahko tudi časovno omejite. Tako dobi dolo­čen uporabnik dostop samo takrat, ko ga zares potrebuje. Ključavnice SALTO KS omogočajo tudi odkle­panje na daljavo – od koderkoli in kadarkoli.

Celovita rešitev kontrole pristopa

Proizvodi podjetja Salto Systems omogočajo celovito rešitev kontrole pristopa za vašo poslovno stavbo ali pisarno, ne glede na to, kakšna vrata želite zaščititi. Njihovi dovršeni sistemi ključavnic delujejo na baterije, kar pomeni, da ni potrebno uničevati podboja z električno ključavnico in sten z električno napeljavo. Vse ključavnice lahko odpirate z brezstično kartico, obeskom ali celo s pametnim telefonom. Vse skupaj pa je seveda povezano v sistem, ki omogoča nešteto funkcij (urniki, zgodovina, integracije, odpiranje na daljavo …).  

Brezstično in brezžično

SALTO KS, Keys as a Service, ki deluje v oblaku, za­gotavlja fleksibilen sistem za nadzor dostopa, ki ne potrebuje namestitve programske opreme, uporabnik pa v primerjavi s popolnoma ožičeni­mi elektronskimi izdelki z njim nima dodatnih stroškov. Vse, kar potrebuje je naprava, s katero se lahko poveže na internet, saj preko nje dostopa do platforme. Sistem zagotavlja popolno varnost in zaščito, vrata pa lahko, kot omenjeno, odklepate in zaklepate brezstično in brezžično. Poleg obvestil o aktivnosti omogoča tudi pregled za nazaj.

Tudi proces dodeljevanja in odvzema elektronskih ključev posameznikom je sila preprost in enostaven. Pa poglejmo.

Ključ lahko preprosto deaktivirate

Elektronska kontrola dostopa zmanjša skrbi in predvsem stroške, ki nastanejo v primeru izgube posameznega ključa. Mehanski sistemi se tudi v tem primeru ne morejo primerjati s sistemi, kot je Salto KS. Zakaj? Omenjen sistem podjetja SALTO ima možnost brisanja oziroma deaktiviranja izgubljenih ali odtujenih ključev. Administrator v sistemu ključ preprosto izbriše in ta preneha delovati. Če ključ kasneje najde, se ga lahko ponovno aktivira.

Pri mehanskem sistemu je edina rešitev zamenjava vseh ključavnic, ki jih je ta ključ odpiral, in teh je lahko v primeru podjetij veliko. Vsi, ki ste se kdaj srečali s to težavo veste, da zna biti vse skupaj precej nadležno in dolgotrajno, pa tudi strošek zamenjave ni zanemarljiv.

Uporabniku prijazen sistem

Velika odlika Salto ključavnic je, da so uporabniku prijazna rešitev za zavarovanje vaših poslovnih prostorov. Njihova fleksibilnost in zanesljivost močno pripomore k varnosti in udobju. Rešitve, ki jih nudi podjetje Vovko v partnerstvu s podjetjem Salto Systems in BioCote (ki izdelke antibakterijsko obdela), so kot nalašč za čase, ko vsak stik s kljuko lahko pomeni potencialno nevarnost za okužbo. Preventiva je najboljša zaščita.

Več informacij o sistemu SALTO KS, Keys as a Service, lahko dobite na spletni strani sal­toks.com ali pri slovenskem zastopniku znamke, podjetju Vovko d. o. o. (www.vovko.si). (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Vovko

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več