Računalništvo, telefonija
29.12.2011 08:21
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Igričarski tablični računalnik Android za najzahtevnejše

Tablica in prenosna igralna konzola v enem!
Tablica in prenosna igralna konzola v enem!

Čeprav so tablični računalniki že dovolj zmogljivi za poganjanje grafično zahtevnih računalniških iger, je igričarska izkušnja na njih vse prej kot dobra. Odsotnost fizičnih tipk namreč precej otežuje igranje priljubljenih računalniških iger. Zaradi tega so inženirji podjetja JXD pripravili namensko tablico, ki je opremljena s fizičnimi tipkami in je dovolj zmogljiva za poganjanje tudi grafično najzahtevnejših računalniških iger.

Igričarski tablični računalnik JXD S7100 ima za igranje iger na razpolago kapacitivni 7-palčni oziroma 17,8-centimetrski zaslon ločljivosti 800 x 480 točk. Tekoče poganjanje računalniških iger zagotavljata procesor ARM Cortex A9 in zmogljiva vgrajena grafična kartica Mail 400. Preostala strojna oprema obsega 512 megabajtov sistemskega pomnilnika ter 16 gigabajtov vgrajenega pomnilnika za shranjevanje podatkov in iger.

Igričarski tablični računalnik JXD S7100 je kot nalašč tudi za opravljanje videokonferenc in zajemanje nepozabnih trenutkov, saj ima na voljo sprednjo kamero ločljivosti 300 tisoč točk in fotoaparat ločljivosti dveh milijonov točk. Piko na i daje izhodni priključek HDMI. Predstavitveni videoposnetek delovanja igričarskega tabličnega računalnika JXD S7100 je na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/OXmCk. Tu je predstavljen način igranja računalniških iger Metal Slug, Mario Kart 64, Angry Birds, Plants Vs. Zombies in Fruit Ninja HD. Vas je igričarski tablični računalnik JXD S7100 prepričal?


Prijavi napako v članku