Računalništvo, telefonija
30.06.2019 13:27

Deli z drugimi:

Share

Idealen pisarniški tiskalnik? Lexmark GO Line naj bo!

.. Inovacije niso vedno povezane z revolucijo ali ponovnim izumljanjem kolesa. Pogosto gre za evolucijo, izboljšavo obstoječih rešitev ..
Idealen pisarniški tiskalnik? Lexmark GO Line naj bo!
Idealen pisarniški tiskalnik? Lexmark GO Line naj bo!

Tako je tudi v primeru Lexmarkove nove družine tiskalnikov GO Line, katerih cilj je omogočiti kar najbolj učinkovito tiskanje v poslovnih okoljih.

Tiskalniki in večopravilne naprave Lexmark GO Line so namenjeni malim in srednje velikim podjetjem, saj so se inženirji osredotočili prav na njihove tiskalniške potrebe in zahteve. V novi družini je kar 22 novih tiskalnikov in večopravilnih naprav, zato so v Lexmarku prepričani, da bo vsako poslovno okolje našlo ustrezno napravo zase. Konec lanskega leta je namreč Lexmark začel s temeljito prenovo svojih tiskalnikov, posebej modelov namenjenih poslovnim okoljem. Nova generacija črno-belih in barvnih tiskalnikov ter večopravilnih naprav iz družine GO Line svoje kakovosti tiskanja ne dokazuje le na papirju, temveč tudi s podaljšanim jamstvom. Garancijsko jamstvo za vse naprave iz družine GO Line je namreč kar 4 leta, pri čemer sta všteta telefonska in elektronska podpora in vzdrževanje. Novi tiskalniki in večopravilne naprave so namenjeni manjšim delovnim skupinam, ki od kompaktne naprave pričakujejo enostavno in varno tiskanje, kopiranje in faksiranje ter prijaznost do uporabnika.

“Ne glede na velikost podjetja je Lexmark osredotočen na to, da strankam pomaga minizirati stroške tiskanja in obremenitev oddelka IT”, je povedal vodja prodaje v družbi Lexmark Sammy Kinlaw in dodal: “Majhna podjetja si ne moremo privoščiti izgub časa in denarja za vsakoletne posodobitve svoje IT-opreme. V Lexmarku smo nove naprave načrtno zasnovali kot trpežne in hitre delavce z dolgo življenjsko dobo.”

Na voljo le preko partnerjev

Družina tiskalnikov in večopravilnih naprav Lexmark GO Line je namenjena izključno poslovnim okoljem, temu primerno je urejena tudi prodaja. V regiji EMEA tako naprave GO Line prodajajo le pooblaščeni prodajni partnerji, torej podjetja, ki poleg prodaje tiskalnikov skrbijo tudi za digitalizacijo poslovnih okolij, sistemsko integracijo in nudijo dodaten nabor z dokumenti in tiskanjem povezanih storitev.

Lexmarkova ponudba za poslovni segment uporabnikov stavi na zmogljive črno-bele in barvne modele, ki lahko v minuti izpišejo do 36 strani dokumentov (večopravilne naprave zmorejo hkrati še skenirati do 25 strani dokumentov v minuti) in so serijsko opremljeni s funkcijo obojestranskega tiskanja kot tudi brezžično povezljivostjo Wi-Fi, kar še olajša tiskanje z mobilnih naprav. Vse naprave premorejo tudi celovite varnostne rešitve in mehanizme.

Dokazano najboljši

Organizacija Keypoint Intelligence-Buyers Lab je vodilni neodvisni preizkuševalec tiskalniških, pisarniških in dokumentnih rešitev na svetu. Dvakrat letno podeli tudi nagrade Pick za najboljšo pisarniško opremo, ki jo je preizkusil. Prestižni nagradi za najboljše v kategoriji tiskalnikov in večopravilnih naprav za leto 2019 (2019 Printer/MFP Line of the Year) sta pristali pri Lexmarku.

“Lexmark ima tiskalnik ali večnamensko napravo, ki je zasnovana tako, da zadovoljuje kompleksne potrebe in proračun sodobnega delovnega mesta – od majhnih pisarniških do velikih poslovnih okolij,” je povedala Marlene Orr, direktorica področja analiz tiskalnikov in večopravilnih naprav v Keypoint Intelligence-Buyers Lab in dodala: “Lexmarkove naprave odlikujejo odlična zanesljivost delovanja in impresivna prijaznost do uporabnika z intuitivno zasnovo pametne tehnologije, ki lahko poenostavi tudi najbolj zapletene delovne procese. To zaposlenim omogoča višjo produktivnost. Ko v račun vzamemo še bogat portfelj programske opreme, nizke obratovalne stroške in vrhunske varnostne funkcije kot so preverjanje integritete strojne programske opreme in zaznavanje vdorov, je Lexmark jasna izbira.” (P.R.)


Prijavi napako v članku