Računalništvo, telefonija
28.01.2010 12:33
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Icon7 prinaša svež veter med miške in bluetooth slušalke

Twister Evolution
Twister Evolution

Nam verjetno manj znan proizvajalec Icon7 je prvič uradno predstavil novosti ponudbe na področju računalniških mišk, tipkovnic, bluetooth slušalk in spletnih kamer. Posebnost njihove periferije je poleg dizajna in sprejemljivih cen njihova večnamenskost, ali bolje rečeno inovativnost uporabe.

Tako je na primer njihov paradni konj Twister Evolution priročna naprava, ki se z zasukom spreminja med prenosno miško in upravljalnikom za predstavitve. V njej se skriva še laser, posebnost pa je tudi možnost priklopa (docking) na prenosnik, s pomočjo katerega se miška polni.

Zanimiva je tudi bluetooth slušalka Vox Touch, ki jo odlikuje predvsem sistem za odpravljanje šuma, avtomatsko nastavljiva glasnost, intuitivno na dotik občutljivo upravljanje ter možnost povezovanja z več napravami hkrati, kar pride v poštev predvsem pri delu z dvema mobilnima telefonoma ali v kombinaciji z računalnikom.

Pri Icon7, katerega generalni uvoznik je podjetje Avtera, v kratkem napovedujejo še mnogo zanimivih novostih, ki jim bomo seveda sledili tudi mi.


Prijavi napako v članku