Računalništvo, telefonija
08.09.2004 08:47
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

IBM-ova programska oprema za svet na zahtevo

IBM Slovenija je v Ljubljani pripravil celodnevni dogodek, ki so ga poimenovali “Poletite z IBM-om – zgodba o IBM-ovi programski opremi za svet na zahtevo” na njem pa s pomočjo demonstracij programske opreme v živo prikazali obseg, univerzalnost in integracijo IBM-ovih programskih rešitev. S praktičnimi demonstracijami okolja e-poslovanja so slovenski in mednarodni IBM-ovi strokovnjaki pokazali prednosti in vrednost IBM-ove programske opreme ter predstavili tipično infrastrukturo za e-poslovanje.
Predstavitev IBM-ove programske opreme za svet na zahtevo obsega tako IBM-ovo strategijo kot tudi vseh pet stebrov IBMove programske opreme – Websphere, Tivoli, Lotus, DB2 in Rational, vse v kontekstu implementacije infrastrukture e-poslovanja. Predstavljene so bile teme modeliranje, razvoj in testiranje v J2EE okolju, upravljanje in arhiviranje dokumentov in elektronskih vsebin, integracija aplikacij ter informacij in nenazadnje portal ter mobilni dostop.

Predstavljen je bil tudi pregled IBM-ove programske opreme, ki je potrebna za izgradnjo zanesljivih, razširljivih, prilagodljivih, integriranih, uporabniku prijaznih, upravljivih in varnih rešitev infrastrukture za e-poslovanje v svetu na zahtevo.
Zgodbo o IBM-ovi programski opremi za svet na zahtevo so predstavili mednarodni IBM-ovi vodilni strokovnjaki za področje programske opreme na zahtevo, in sicer : gospod Douglas W. Spencer, iz ZDA (Somers, New York), gospa Maria Albena Carlizza, iz Rima v Italiji in gospod Ron Sebastian iz Burlingtona v Kanadi.


Prijavi napako v članku