Telefoni
10.07.2011 11:19
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC s številnimi nagradami

HTC s številnimi nagradami
HTC s številnimi nagradami

Globalnemu ponudniku pametnih telefonov HTC so kar tri mednarodne organizacije priznale status vrhunskega oblikovalca mobilnih telefonov. HTC-jev pristop odseva predanost podjetja ustvarjanju popolnih izkušenj, ki vsak dan izboljšujejo življenja uporabnikom njihovih mobilnih naprav.

HTC si je priboril štiri najprestižnejša priznanja na letošnji podelitvi nagrad Internationalo Design Excellence Awards (IDEA), ki sicer velja za oskarja na področju oblikovanja in ki ga sponzorirata revija Fast Company ter ameriško združenje industrijskih oblikovalcev. Priznanja je HTC prejel v kategoriji komunikacijskih orodij. HTC Droid Incredible je požel zlato priznanje, HTC EVO 4G srebrnega, bronastega pa legendarni HTC Legend. Ob tem je bil telefon HTC Aria tudi eden od finalistov v kategoriji komunikacijskih orodij.

V marcu 2011 je HTC prejel tri nagrade red dot. HTC EVO 4G je prejel najvišjo nagrado za produktno oblikovanje: »red dot: best of the best«, s katero je bil nagrajen njegov pionirski dizajn. Poleg njega sta bila nagrajena tudi HTC Legend in HTC Aria, ki sta prejela nagrado red dot, priznanje za naprave z visoko kakovostnim dizajnom, ki jih loči od ostalih primerljivih izdelkov. Podeljevanje nagrad red dot je potekalo pod strogim nadzorom žirantov iz vsega sveta, nagrado pa sponzorirata muzeja Red Dot v Nemčiji in Singapurju.

V maju 2011 je International Design Awards – že štiri leta trajajoč program, v okviru katerega se podeljujejo priznanja za pameten in vzdržljiv dizajn, nagradilo HTC-jev pionirski oblikovalski slog tako, da je na podelitvi nagrad 2010 IDA Awards z zlatim priznanjem okronalo napravo HTC Legend.


Prijavi napako v članku