Telefoni
12.04.2011 18:46
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC predstavil multimedijski super telefon – HTC Sensation

HTC še naprej uvaja napredne zmogljivosti – tokrat je predstavil tehnologijo HTC Watch na telefonu HTC Sensation.
HTC Sensation
HTC Sensation

Podjetje HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij, je danes predstavilo HTC Sensation, pametni telefon, ki v žarišče postavlja zabavo z novo video storitvijo HTC Watch. Narejen po vrhunskih oblikovalskih merilih HTC Sensation predstavlja najnovejšo različico uporabniškega vmesnika HTC Sense, ki v ospredje postavlja ljudi tako, da njihovi telefoni delujejo na bolj preprost in naraven način.

“Pametni telefoni so postali žepni centri zabave, ki ljudem omogočajo, da svoje najljubše vsebine vzamejo s seboj, kamorkoli gredo,“ je dejal Peter Chou, izvršni direktor podjetja HTC Corporation. »HTC Sensation to možnost postavi na povsem novo raven z združevanjem nove zabavne izkušnje HTC Watch in izpopolnjenega uporabniškega vmesnika HTC Sense, s čimer uporabniki dobijo zmogljiv multimedijski pametni telefon.«

“HTC Sensation združuje multimedijske vsebine s pomembnimi, premišljenimi značilnostmi, ki nabor pametnih telefonov Vodaphone predstavljajo v povsem novi dimenziji. HTC Sensation bo najprej na voljo na ključnih Vodafonovih trgih v prihajajočih mesecih,« je dejal Patrick Chomet, vodja skupinskih terminalov pri podjetju Vodafone. »Moč partnerstva med podjetjema Vodafone in HTC je znamenje naše predanosti temu, da našim uporabnikom nudimo prepričljive in najboljše mobilne izkušnje, ki so trenutno na voljo.

Pri spogledovanju s HTC-jevim prepoznavnim oblikovalskim slogom sta vrhunska oblika in izgled pri HTC sensation izboljšana z zaobljenimi robovi, aluminijastim »unibody« ohišjem ter na dotik občutljivim zaslonom, katerega površina ima posebno zaščito, tako da prsti po njem drsijo še bolj gladko. 4,3-palčni qHD zaslon ponuja možnost ogleda vsebin v visoki ločljivosti, zaradi vitkih proporcev pa se telefon gladko prilega v dlan. V srcu telefona bije izredno zmogljiv dvojedrni 1,2-gigaherčni procesor Qualcomm® SnapdragonTM, ki zagotavlja slikovito grafiko in hitrejše delovanje telefona.

HTC Sensation je pametni telefon, ki je bil v osnovi narejen za sofisticirano in napredno multimedijsko izkušnjo. Na 4,3-palčnem zaslonu lahko uporabniki gledajo filme tako kot bi jih morali – v vsem kinematografskem sijaju. HTC Sensation je prav tako prvi pametni telefon s funkcijo HTC Watch. Gre za aplikacijo in storitev, s katero je celotna zbirka najnovejših filmov in TV oddaj na dosegu vaših prstov in prek katere lahko raziskujete najnovejše video vsebione na enostaven in vizualno privlačen način. HTC Watch uporablja napredno tehnologijo nalaganja vsebin, zaradi katere si lahko video posnetke ogledujete, ne da bi vam bilo pri tem potrebno dolgo čakati, da se ti naložijo. HTC Watch ponuja možnost izposojanja ali nakupa videov, v primeru nakupa pa si jih lahko ogledate na kar petih različnih napravah HTC.

HTC Sensation bo prek Vodafona na voljo na večjih evropskih trgih. Prav tako bo v drugem četrtletju 2011 na voljo tudi na azijskih trgih.


Prijavi napako v članku