Telefoni
30.11.2013 10:42

Deli z drugimi:

Share

HTC One za dve kartici SIM pristal v Evropi

Podjetje HTC je v Združenem kraljestvu ponudilo v prodajo novo različico pametnega mobilnega telefona One, ki podpira sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM. Na novincu je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3, nadgradnja na Android 4.4 KitKat pa bo na voljo proti koncu januarja.
Zanimanje za pametni mobilni telefon HTC One 802W je v Veliki Britaniji izjemno!
Zanimanje za pametni mobilni telefon HTC One 802W je v Veliki Britaniji izjemno!

Pametni mobilni telefon HTC One, ki je pred kratkim prejel nagrado za najboljši napredni mobilnik v Evropi za 2013/2014, je odslej na stari celini na voljo tudi v inačici, ki podpira sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM. Mobinik HTC One s prodajno oznako 802W je trenutno naprodaj le v Združenem kraljestvu, zanj pa britanski trgovci zahtevajo preračunanih 600 evrov. Novost podpira tudi uporabo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 64 gigabajtov.

Na pametnem mobilnem telefonu HTC One 802W je trenutno nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3 Jelly Bean, nadgradnja na občutno boljši Android 4.4 KitKat pa bo na voljo proti koncu naslednjega januarja. Preostala strojna oprema novosti je enaka njegovemu predhodniku, saj obsega 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 600 frekvence 1,7 GHz, sistemski pomnilnik kapacitete 2 GB ter z zaslonom Super LCD 3 s 4,7-palčno (11,9-centimetrsko) diagonalo.

Trenutno žal še ni znano, ali bo pametni mobilni telefon HTC One 802W z možnostjo sočasne uporabe dveh telefonskih kartic SIM naprodaj tudi drugod po Evropi. V Sloveniji se ga zagotovo ne bi branili.


Prijavi napako v članku