Telefoni
08.04.2014 07:40

Deli z drugimi:

Share

HTC One M8, Samsung Galaxy S5 in Apple iPhone 5S na skupnem preizkusu vzdržljivosti

Nerodnim je zdaleč najbolj pisan na kožo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5!
Nerodnim je zdaleč najbolj pisan na kožo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S5!

Podjetji HTC in Samsung sta pred kratkim razkrila njihova nova paradna konja One M8 in Galaxy S5. Ker bosta pregrešno draga pametna mobilna telefona kmalu zašla tudi k nam, nas zagotovo zanima, kaj se lahko z njima zgodi, če nama padeta na tla. Odgovor na to vprašanje pa so nam »poiskali« kar zanesenjaki spletnega portala TechSmart, saj so se odločili preveriti njihovo trdnost oziroma vzdržljivost kar na terenu. Zanesenjaki so v »boj« povsem pričakovano vključili tudi pametni mobilni telefon iPhone 5S podjetja Apple.

Testiranje zanesenjakov spletnega portala TechSmart je potekalo na način, da so pregrešno drage mobilnike najprej vrgli na tla z višine pasu, nato z višine ušesa in na koncu še z višine krepko nad glavo. Medtem ko so padec z višine pasu vsi trije mobilniki relativno dobro odnesli, je bil padec z višine ušesa usoden za Applov mobilnik iPhone 5S. Čeprav je te še vedno deloval, je bil njegov zaslon povsem poškodovan. Pri padcu z višine krepko nad glavo pa jo je najbolje odnesel Samsungov mobilnik Galaxy S5, medtem ko je mobilnik HTC One M8 preizkus zaključil z močno poškodovanim zaslonom.

Preizkus vzdržljivosti pametnih mobilnih teflonov HTC One M8, Samsung Galaxy S5 in Apple iPhone 5S, ki so ga opravili zanesenjaki spletnega portala TechSmart si oglejte na spodnjem videoposnetku oziroma s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/1kDQECN.


Prijavi napako v članku