Telefoni
10.02.2010 16:51
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC imenoval novega direktorja marketinga za Evropo

Strokovnjak na področju trga potrošnikov imenovan na mesto vodje marketinga za Evropo pri družbi HTC.
Družba HTC, globalni ponudnik mobilnih telefonov, je naznanila imenovanje Vladimirja Malugina na mesto novega direktorja na področju EMEA.
Družba HTC, globalni ponudnik mobilnih telefonov, je naznanila imenovanje Vladimirja Malugina na mesto novega direktorja na področju EMEA.

Družba HTC, globalni ponudnik mobilnih telefonov, je naznanila imenovanje Vladimirja Malugina na mesto novega direktorja na področju Evrope, Srednjega Vzhoda in Afrike (področje EMEA). Kot nekdanji produktni vodja in direktor marketinga v podjetju Polaroid Consumer Electronics ter vodja tržnega razvoja v podjetju Eastman Kodak, bo Malugin pri družbi HTC sedaj odgovoren za celotno blagovno znamko, marketing in komunikacije na področju EMEA.

“HTC je znamka, na katero velja biti pozoren v svetu mobilne tehnologije, » pravi Vladimir Malugin, direktor marketinga v HTC EMEA. “HTC slovi po svojih najmodernejših inovacijah in dizajnu, uporabnikom pa ponuja enkratno mobilno izkušnjo. Vznemirljivi časi so sedaj, ko HTC gradi širše zavedanje o blagovni znamki med uporabniki in hkrati utrjuje svoj položaj kot vodilni proizvajalec pametnih telefonov. Navdušen sem nad tem, da se lahko podjetju pridružim na tako pomembni stopnji razvoja in se veselim, ker bom lahko k nadaljevanju uspešnosti podjetja prispeval tudi sam.”
Vladimir Malugin ima za seboj bogat nabor izkušenj iz preteklih delovnih mest, kjer je imel pri nekaterih vodilnih svetovnih blagovnih znamkah vodilne funkcije v marketingu in upravi. Prav tako je v preteklosti vodil razvoj poslov v novoustanovljenem podjetju, ki se je ukvarjalo s proizvodnjo mobilnih čipov, ustanovil pa je tudi podjetje za marketinško in digitalno svetovanje za podporo različnim podjetjem, tudi velikim multinacionalkam.

“HTC išče posameznike, ki lahko jasno in učinkovito upravljajo z njihovo enkratno, k uporabnikom usmerjeno blagovno znamko,” pravi Florian Seiche, podpredsednik HTC Europe. “Vladimirjevo imenovanje je pomemben korak k oblikovanju naše globalne vizije za HTC.”


Prijavi napako v članku