Telefoni
15.05.2012 17:55
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC Desire C: Najnovejši pametni telefon z zvokom beats audio

HTC Desire C: Najnovejši pametni telefon  z zvokom beats audio
HTC Desire C: Najnovejši pametni telefon z zvokom beats audio

HTC je po uspešnem zagonu serije HTC One danes razkril svoj najnovejši telefon HTC Desire C. Ta vrhunsko zasnovan, a še vedno cenovno dostopen pametni telefon se ponaša s tehnologijo Beats Audio™, ki vam omogoča, da glasbo poslušate točno tako, kot si je glasbenik zamislil. Telefon vam prav tako omogoča tudi enostavno upravljanje z vašim zasebnim in poslovnim življenjem ter deljenje trenutkov, ki ga sooblikujejo.

HTC Desire C, ki je na voljo v rdeči, beli in črni barvi in že vključuje prednaložen HTC Sense 4.0, vgrajen v operacijski sistem Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), se odlično obnese kot prvi pametni telefon ali kot zamenjava za prejšnjega. Ponaša se z zmogljivo baterijo in preko storitve Google Play omogoča dostop do na tisoče aplikacij, iger, glasbe in filmov, da se boste lahko vedno povezali in zabavali, kjerkoli že boste, v službi, doma ali na poti.

HTC Desire C omogoča močno in bogato zvočno izkušnjo »kot v studiju«, ki jo zagotavlja kombinacija optimizirane tehnologije Beats Audio in izredne strojne opreme. Ta kombinacija uporabniku ponuja bogato in jasno zvočno izkušnjo ne glede na to, ali posluša glasbo ali igra igro.

HTC Desire C združuje vzdržljivo kovinsko ohišje z natančnim načrtovanjem in izvedbo, zaradi česar je idealen za vse, ki si želijo vrhunsko oblikovanega telefona. Ta kompaktni pametni telefon se ponaša z mikroskopsko navrtano slušalko za izredno oster zvok, širokim kotom prikaza in kovinskim ohišjem kamere, s čimer ponuja nedoseženo raven oblikovanja in uporabniške izkušnje v svojem razredu.

Živahni 3,5-palčni HVGA-zaslon pametnega telefona HTC Desire C, ki temelji na najnovejši mobilni tehnologiji in je oblikovan v ličen in privlačen dizajn, olajšuje brskanje po spletu, pregledovanje fotografij ter povezovanje s prijatelji in družino. Če svoje osebne izkušnje radi delite s svojim družabnim omrežjem, potem vam bosta kamera s 5 megapiksli in instantna možnost deljenja vsebin na napravi HTC Desire C omogočili, da objavite kar koli se vam zgodi še v isti sekundi, ko je bilo posneto.

S pomočjo globoke integracije pametnega telefona HTC Desire C z Dropboxom in 25 GB brezplačnega prostora na strežniku[i] imate vso svobodo, da si ustvarjate lastne varnostne kopije, brskate in delite z drugimi na tisoče fotografij, posnetkov in dokumentov, shranjenih bodisi na telefonu, bodisi v oblaku.

HTC Desire C bo od meseca junija na voljo tudi na slovenskem tržišču.


Prijavi napako v članku