Telefoni
03.04.2014 15:06

Deli z drugimi:

Share

HTC Desire 816 in 610 bosta v Sloveniji na voljo v maju

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je v Barceloni na Mobile World Congressu 2014 predstavil telefona HTC Desire 816 in HTC Desire 610. Telefona bosta v maju na voljo tudi v Sloveniji.
HTC Desire 816 je pametni telefon srednjega razreda, ki združujejo čudovit dizajn in dobro zmogljivost za neverjetno vrednost. HTC Desire 610 je pametni telefon, ki uporabnikom omogoča izvrstne avdio in vizualne izkušnje.
HTC Desire 816 je pametni telefon srednjega razreda, ki združujejo čudovit dizajn in dobro zmogljivost za neverjetno vrednost. HTC Desire 610 je pametni telefon, ki uporabnikom omogoča izvrstne avdio in vizualne izkušnje.

HTC Desire 816 ima vse elemente in zasnove mednarodno priznane družine HTC One®, vključno z živahnimi barvami in kakovostnimi materiali, ki dajejo HTC Desire še poseben pečat. Glede na osredotočenost podjetja HTC na izjemen dizajn, tako na zunaj kot navznoter, ima HTC Desire 816 napreden nabor funkcij, zaradi česar je glede na ceno eden izmed najboljših pametnih telefonov, ki jih je HTC doslej lansiral na trg. »HTC Desire 816 napoveduje začetek razburljivega obdobja srednjega razreda pametnih telefonov,« je povedal Peter Chou, izvršni direktor v HTC in dodal: »Na pogled neprimerljivo lep s tehnologijo in programsko opremo, ki se ujema, HTC Desire 816 povzema vse, kar ljudje pričakujejo od cenejših pametnih telefonov. Telefon prinaša pristno izbiro v tej kategoriji in zagotavlja osupljiv dizajn in visoko zmogljivost za neverjetno vrednost.«

Prva izdaja prenovljene družine HTC Desire se ponaša z dvojnimi sprednjimi zvočniki in funkcijo HTC BoomSoundTM, ki omogoča izjemen zvok, medtem ko funkcija BlinkFeedTM zagotavlja, da je uporabnik na tekočem z vsemi novicami in posodobitvami na družabnih omrežjih. Zaslon telefona HTC Desire 816 je 5,5-inčnim, poleg tega je idealen za ljubitelje fotografije, saj ima dva zmogljiva fotoaparata. Fotoaparat na zadnji strani telefona z zmogljivostjo 13 MP vključuje tudi funkcijo HTC ZoeTM in posname avtomatske video poudarke. Sprednji fotoaparat z zmogljivostjo 5 MP pa je popoln pripomoček za posnetke »selfiejev« in slikanje pokrajine v odlični kvaliteti.

HTC Desire 816 se napaja s »quad-core«, 1.6 GHz procesorjem in ponuja 4G LTE povezavo, ki nudi uporabniku vrhunsko hitrost in moč ter je v celoti opremljen s zahtevami tudi najbolj aktivnega posameznika. Telefon omogoča hitro brskanje po spletu, igranje iger ter preprosto možnost preklapljanja med številnimi aplikacijami.

HTC DESIRE 610 bo opremljen s številnimi funkcijami, ki bodo uporabnikom omogočile neverjetne mobilno avdio in vizualne izkušnje z 4.7-inčni zaslonom, HTC BlinkFeed in z odličnim zvokom, HTC BoomSound. »Uporabnik bo imel na voljo široko paleto funkcij v enakem cenovnem razredu ne glede na kvaliteto,« je povedal Philip Blair, predsednik HTC EMEA. »HTC Desire 610 ponuja izjemno kombinacijo zmogljivosti in zabave po dostopni ceni, ki omogoča vsakomur, da doživi izjemno izkušnjo s pametnim telefonom.«

HTC Desire 610 se napaja s »quad-core« procesorjem in 4G LTE povezavo, ki skrbi, da je uporabnik na svojem HTC BlinkFeed domačem zaslonu na tekočem pri iskanju novic, gledanju videoposnetkov ali brskanju po internetu. Vsestranska multimedijska izkušnja vsebuje tudi napredne fotografske zmogljivosti in avtomatske video poudarke, ki bo omogočala uporabnikom, da bodo lahko delili svoje fotografije in videoposnetke v neverjetni kakovosti.

Razpoložljivost

HTC Desire 816 in 610 bosta v Sloveniji na voljo predvidoma v maju.


Prijavi napako v članku