Računalništvo, telefonija
18.09.2012 18:26

Deli z drugimi:

Share

HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook – vrhunska izkušnja dotika

S sistemom Windows 8 je izkušnja HP TouchSmart stopila z namizja in je sedaj na voljo tudi na prenosnikih.
HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook – vrhunska izkušnja dotika
HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook – vrhunska izkušnja dotika

Prenosnik HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook ima zaslon Radiance Full HD visoke ločljivosti in velikosti 39.6 cm (15.6 palca), ki podpira dotike z več prsti in vključuje tehnologijo IPS. Uporabniki se tako lahko odpovejo tipkovnici in miški ter napravo upravljajo z dotikom.

Debelina naprave Ultrabook je 17,9 mm, tehta pa le 2,16 kg. Izstopa s kovinskim ohišjem in mehkim spodnjim delom za udobno uporabo in prenašanje. Stekleno drsno ploščico dopolnjujejo še nagnjeni zvočniki s tehnologijo Beats Audio za kakovosten zvok.

HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook je prvi HP-jev prenosnik s tehnologijo Intel Thunderbolt, ki zagotavlja izjemno hiter prenos glasbe, filmov in podatkov na zunanje naprave. Tehnologija HP USB Boost napaja naprave prek vmesnika USB, ne glede na to, ali je prenosnik Ultrabook vklopljen ali ne.

Prenosnik zagotavlja vrhunsko zmogljivost z najnovejšimi procesorji Intel Core in polprevodniškim diskom ter tehnologijami Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Anti-Theft Technology, Intel Smart Response in Intel Smart Connect. Prav tako nudi popoln nabor vmesnikov, med katerimi so Gigabit Ethernet, USB 3.0 in HDMI.

Prenosnik vključuje tudi HP-jeve inovativne možnosti, kot so HP CoolSense za učinkovito hlajenje, HP Imagepad za natančno premikanje z dotiki in kretnjami, spletno kamero visoke ločljivosti HP TrueVision ter aplikacije, kot je HP Connected Photo.

HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook nudi čisto namestitveno sliko s popolnoma naloženimi različicami varnostne in zabavne programske opreme ter tehnično podporo, ki je na voljo le uporabnikom računalnikov HP Spectre.

Polne različice programske opreme Adobe Photoshop Elements 10 in Adobe Premiere Elements 10 uporabnikom zagotavljajo zmogljive možnosti za urejanje fotografij in video posnetkov.

Za zaščito zaupnih podatkov in preprečevanje spletnih groženj je na prenosnik naložena zaščita Absolute Data Protect, dve leti naročnine na rešitev Norton Internet Security in tehnologija Intel Anti-Theft za zaščito oddaljenih podatkov.

Prenosnik Ultrabook vključuje tudi 90 dni brezplačnega dostopa do storitve HP SmartFriend Setup Service, ki vključuje pospešeno osebno pomoč uporabnikom pri začetku dela z njihovim osebnim računalnikom. HP SmartFriend Complete Service strankam zagotovi odgovore na vprašanja o tem, kako namestiti brezžično omrežje, odstraniti virus, uporabljati novo programsko opremo ali narediti varnostno kopijo datotek.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku