Tablični računalniki
20.06.2013 14:58

Deli z drugimi:

Share

HP Slate7 z Androidom – ves digitalni svet na moji dlani

HP Slate7 tablica je izdelana iz odpornega in nerjavečega kovinskega ohišja, na voljo pa bo od sredine julija za 169 €.
HP Slate7 tablica je izdelana iz odpornega in nerjavečega kovinskega ohišja, na voljo pa bo od sredine julija za 169 €.

Bodite v stiku z vsemi, ki vam polepšajo dan. S 17,78 cm (7˝) zaslonom in samo 368 grami je nova tablica družbe HP vaš zanesljiv in priročen osebni spremljevalec.

Operacijski sistem Android Jelly Bean boste lahko prilagodili po svoji meri z bogatim naborom storitev, kot so Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive in Google+Hangouts, ter dostopali do tisočerih aplikacij v Google Play.

Za povezovanje z internetom skrbi vgrajen brezžični modem, za ustvarjenje večnih spominov zmogljiva zadnja kamera, za video klepete pa kamera na sprednji strani. Kakovosten zaslon se ponaša s širokimi vidnimi koti, na njem si boste brez težav ogledali film in zaigrali kakšno igro. HP Slate7 je tudi prva tablica na trgu z vgrajenim Beats Audio za bogat zvok in izjemno izkušnjo ob poslušanju vaše najbolj priljubljene glasbe.

Naprava je izdelana iz odpornega in nerjavečega kovinskega ohišja. Njena zadnja stran je rdeče ali sive barve, modno ozaveščenim uporabnikom pa so na voljo tudi privlačni in uporabni barvni ovitki. HP Slate7 bo v slovenskih trgovinah od sredine julija na voljo že za 169 €.

Dodatne informacije o novi tablici so na voljo na www.hp.com/slate.

Vas zanima več iz te teme?
HP tablični računalniki

Prijavi napako v članku