Računalništvo, telefonija
23.11.2011 12:34

Deli z drugimi:

Share

HP predstavil tablični računalnik HP Slate za poslovne uporabnike

HP je predstavil tablični računalnik HP Slate 2 Tablet PC, ki vključuje podporo za upravljanje z dotikom, večopravilnost in visoko varnost, s čimer poslovnim mobilnim uporabnikom zagotavlja prilagodljivo izkušnjo.
HP Slate 2 Tablet PC
HP Slate 2 Tablet PC

Tablični računalnik HP Slate 2 Tablet PC omogoča hitro vpeljavo za podjetja in posamezne panoge, kot so izobraževanje, zdravstvo, javne ustanove in maloprodaja, kjer delovne naloge od uporabnikov zahtevajo, da pogosto zapustijo svoje tradicionalno delovno mesto. Novi tablični računalnik je opremljen z operacijskim sistemom Microsoft Windows in tehta le 0,68 kg. Naprava se prilagaja uporabnikom, saj lahko na eni sami izredno prenosni in lahki napravi ustvarjajo, urejajo in pregledujejo vsebine.

HP v kategoriji osebnih računalnikov z modelom HP Slate zagotavlja podporo za prilagojene aplikacije, varnost in možnosti za povezovanje, ki jih zahtevajo mobilni poslovni uporabniki.

Tablični računalnik HP Slate 2 Tablet PC ima kapacitivni zaslon z diagonalo 22,6 cm (8,9 palca) in podporo za dotike z več prsti ali upravljanje s peresom. Poleg tega vključuje tudi aplikacijo Swype, ki izboljša izkušnjo zaslona na dotik, saj uporabnik podatke vnaša z eno samo kretnjo prsta ali peresa.

Tablični računalnik HP Slate 2 Tablet PC je opremljen s procesorjem Intel Atom Z670 s tehnologijo mSATA SSM, s čimer zagotavlja hiter zagon, življenjska doba baterije pa je do 6 ur.

Spletna kamera ločljivosti VGA na sprednjem delu naprave omogoča sodelovanje na videokonferencah. Na hrbtu naprave je na voljo še fotoaparat z ločljivostjo 3 milijonov točk, ki omogoča zajem fotografij in video posnetkov. Sistem SRS Premium Sound zagotavlja optimizirane zvočne nastavitve za glasovne in večpredstavne aplikacije. Reža za kartice SD omogoča razširitev prostora za shranjevanje in preprosto izmenjavo vsebin. Priklopna postaja HP Slate Dock vključuje dva vmesnika USB 2.0 in vmesnik HDMI.

Ločeno je na voljo tudi tipkovnica HP Slate Bluetooth Keyboard ter dodatek za prenašanje Folio, ki omogoča istočasno prenašanje računalnika HP Slate, tipkovnice Bluetooth, peresa HP Slate Digital Pen, ter kreditnih in identifikacijskih kartic.

Tablični računalnik HP Slate 2 Tablet PC bo na voljo od 759 EUR in bo v Evropi predvidoma na voljo kasneje ta mesec. Več informacij o izdelkih in specifikacije izdelkov ter slike so na voljo na naslovu www.hp.com/personal.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več