Nas in strežniki
11.05.2010 12:51
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP predstavil naslednjo generacijo strežnikov ProLiant in Integrity

Družba HP je predstavila novo, sedmo generacijo strežnikov ProLiant in naslednjo generacijo strežnikov Integrity. Obe liniji strežnikov, ProLiant in Integrity, sta del širše ponudbe družbe HP, ki se združuje v konvergirani infrastrukturi (angl. HP Converged Infrastructure).
Družba HP je predstavila novo, sedmo generacijo strežnikov ProLiant in naslednjo generacijo strežnikov Integrity.
Družba HP je predstavila novo, sedmo generacijo strežnikov ProLiant in naslednjo generacijo strežnikov Integrity.

O sedmi generaciji strežnikov HP ProLiant

HP ProLiant G7 so v primerjavi s predhodnimi generacijami strežnikov precej bolj zmogljivi in hkrati energijsko varčnejši. S konsolidacijskim razmerjem 20:1 in procesorji serije AMD Opteron 6100 povečujejo delovno učinkovitost, strošek finančnega vložka, ki ga zahtevajo, pa se lahko povrne že v dveh mesecih. Nova ponudba vključuje strežnike HP ProLiant DL165 G7 in HP ProLiant DL385 G7 ter HP ProLiant SL165z G7 strežniške rezine brez ohišja.

HP je v ponudbo strežnikov HP ProLiant G7 integriral tehnologijo HP Thermal Logic, ki skupaj s konsolidacijo strežnikov zmanjšuje porabo energije tudi za 96 odstotkov.

O naslednji generaciji strežnikov HP Integrity

Nove rešitve HP Integrity bistveno povečujejo IT zmogljivosti na ravni storitev, zagotavljajo do 100 odstotno razpoložljivost aplikacij in poenostavljajo poslovno kritične kapacitete za najzahtevnejše računske operacije. Njihova zasnova temelji na HP Blade Scale Architecture, ki obsega strežnike, rešitve za shranjevanje podatkov in omrežne rešitve, s čimer HP Integrity predstavlja prvo poslovno kritično konvergirano infrastrukturo. To je prva velika posodobitev arhitekture za Integrity Superdome v več kot desetletju.

Nova arhitektura omogoča uporabnikom vzpostaviti, avtomatizirati in upravljati celo vrsto vzporednih aplikacij znotraj enega sklopa in z uporabo istih komponent, orodij in procesov. V poenotenem upravljavskem okolju lahko stranke nenehno nadzorujejo celotno IT infrastrukturo.

HP je edini ponudnik, ki nudi rešitve od x86 do Superdome2. Stranke lahko tako vzpostavijo podatkovne centre, ki zahtevajo manj časa za operativna opravila in namenjajo več resursov inovacijam in poslovnim prioritetam.


Prijavi napako v članku