Računalništvo, telefonija
02.03.2020 14:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HoT je nadgradil svoje pakete

Priljubljen slovenski operater HoT (Hofer Telekom) je nedavno nadgradil svoje pakete brez dodatnih stroškov. Tokrat so dali posebej poudarek na mesečni količini prenosa podatkov.
HoT je nadgradil svoje pakete
HoT je nadgradil svoje pakete

HoT oziroma Hofer Telekom je že 3. leto na voljo v Sloveniji, njegova popularnost pa med uporabniki samo narašča, saj imajo že več kot 90.000 uporabnikov.

Tokrat so se odločili dvigniti količino prenosa podatkov v vseh svojih paketih za 33%.

Tako so v svojem paketu MINI prenos podatkov dvignili iz sedanjih 3 GB na 4 GB, v paketu MAXI iz 30 GB na 40 GB in v paketu EXTRA iz 60 GB na 80 GB. Prav tako so dvginili mejo, koliko prenosa podatkov lahko uporabnik porabi v državi EU. Uporabniki lahko sedaj v paketu MINI porabijo 2 GB v EU, v paketu MAXI 3 GB v EU in v paketu EXTRA 5 GB v EU.

V paketu EXTRA so tudi brezplačno dvignili hitrost prenosa podatkov. Iz zdajšnjih 20 Mbps k uporabniku in 5 Mbps od uporabnika, na 50 Mbps k uporabniku in 10 Mbps od uporabnika. Ta nadgradnja je sicer na voljo v vseh paketih, vendar je zanjo potrebno doplačilo v višini 2€ na mesec.

Uporabnikom so omogočili tudi dodaten zakup prenosa podatkov, in sicer 5 GB za 5€. Od tega je mogoče porabiti 2,34 GB v EU. Dodaten zakup je mogoče opraviti večkrat na mesec (neomejeno).

V primeru, da porabite vse svoje minute, SMS-e ali prenos podatkov, se vam dodaten zakup obračuna po tarifi HoT START, kar znaša 0,039€ na minuto, SMS ali na prenešen megabajt prenosa podatkov.

Do konca meseca marca (31.3.) omogočajo tudi brezplačen prenos številke (pri prenosu vam bo operater zaračunal strošek prenosa v višini 5€, katerega vam potem vrnejo kot dobroimetje na vašo SIM kartico).


Prijavi napako v članku