Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
30.03.2023 16:35

Deli z drugimi:

Share

S HONOR-jevim RAM Turbo opravite več dela hitreje

HONOR je s predstavitvijo telefona HONOR Magic5 Lite ponovno pokazal svojo zavezanost vrhunski tehnologiji. Ta najnovejši dodatek k visokokakovostni seriji Magic uporabnikom pametnih telefonov prinaša najnovejše HONOR-jeve inovacije. Ena od izstopajočih funkcij naprave je HONOR-jev RAM Turbo, vodilna napredna pomnilniška rešitev, ki povečuje učinkovitost in omogoča nemoteno preklapljanje med aplikacijami. RAM Turbo, ki je bil prej ekskluziven za vodilne pametne telefone, je zdaj na voljo tudi v mobilniku HONOR Magic5 Lite, ki uporabnikom ponuja izboljšano izkušnjo delovanja.

Inovativna rešitev RAM Turbo deluje tako, da majhen del pomnilnika telefona pretvori v RAM. Ta funkcija preprečuje, da bi se procesi v ozadju prekinili, ko uporabniki preklapljajo med aplikacijami, kar zagotavlja nemoteno in neprekinjeno izkušnjo. Z optimizacijo uporabe pomnilnika RAM in stiskanjem aplikacij v ozadju lahko naprava vzdržuje več aktivnih aplikacij, ne da bi pri tem žrtvovala učinkovitost. Pri modelu HONOR Magic5 Lite s 6 GB pomnilnika RAM tehnologija RAM Turbo na primer zagotavlja enakovredno izkušnjo z dodatnimi 5 GB pomnilnika RAM.

Ključna prednost tehnologije RAM Turbo je zmanjšanje časov zakasnitve pri hkratni uporabi več aplikacij. Tehnologija uporabnikom omogoča lahkotno prehajanje med aplikacijami in odpravlja potrebo po čakanju na ponovno nalaganje ali odpiranje aplikacij. Poleg tega tehnologija RAM Turbo podpira več aplikacij v ozadju, kar zmanjšuje potrebo po ponovnem zagonu aplikacij in prihrani dragoceni čas.

HONOR-jeva tehnologija RAM Turbo odpravlja tudi posledice slabšanja stanja univerzalnega pomnilnika Flash Storage (UFS), ki je posledica ponavljajočih se postopkov branja in pisanja. Za ublažitev vpliva na življenjsko dobo pomnilnika RAM in preprečevanje pretirane uporabe pomnilnika je HONOR razvil lasten mehanizem za optimizacijo. Ta mehanizem inteligentno prepozna vroče in hladne podatke strani na podlagi vedenja uporabnika ter izvaja različne strategije stiskanja in odmetavanja za različne aplikacije.

Druga pomembna prednost tehnologije RAM Turbo je optimizacija trajanja baterije. S stiskanjem in ohranjanjem aktivnih aplikacij v ozadju te porabijo manj energije v primerjavi s ponovnim zagonom vsakič, ko uporabnik zamenja aplikacijo. Tehnologija RAM Turbo odpravlja potrebo po ročnem zapiranju aplikacij, kar prispeva k daljši življenjski dobi baterije.

Tehnologija RAM Turbo lahko korenito spremeni področje pametnih telefonov, saj uporabnikom ponuja domiselno rešitev za razširljiv pomnilnik z naključnim dostopom. V industriji, kjer uporabniki zahtevajo vrhunsko zmogljivost in brezhibno uporabniško izkušnjo, je tehnologija RAM Turbo podjetja HONOR ključno dopolnilo. Uporabnikom omogoča hitrejšo rabo aplikacij brez ponovnega zagona in zagotavlja bolj gladko delovanje.

HONOR-jeva tehnologija RAM Turbo predstavlja pomemben napredek v industriji pametnih telefonov. Uporabnikom omogoča hitrejšo, učinkovitejšo in bolj enostavno izkušnjo, zato je bistvena funkcija za tiste, ki morajo močno zanesti na svoje pametne telefone. Če iščete nov telefon, je HONOR Magic5 Lite nedvomno vreden razmisleka. S številnimi funkcijami, vključno s tehnologijo RAM Turbo, je popolna izbira za tiste, ki iščejo pametni telefon višjega razreda, brez da bi pri tem ostali s prazno denarnico.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni HONOR Magic5 Lite


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več