Računalništvo, telefonija
Telefonija
20.04.2024 10:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HONOR Magic V2: z izjemnimi funkcijami večopravilnosti med najbolj zmogljivimi telefoni na trgu

Današnji uporabniki pametnih telefonov iščejo napravo, ki bo sledila njihovi vsakodnevni rutini. Najprej napravo, ki bo povečala njihovo produktivnost, podprla želje po zabavi, ne da bi bili nenehno povezani na polnilec, ter napravo, ki jo lahko vključijo v svoj živahni življenjski slog. Vse te zahteve in želje lahko uspešno izpolni najtanjši in eden od najlažjih preklopnikov na svetu HONOR Magic V2, ki se odlikuje v nekaj  ključnih vidikih sodobne mobilne uporabniške izkušnje: nova baterijski tehnologiji in njeni vzdržljivosti ter v naprednih funkcijah večopravilnosti, kar še posebej navdušuje tiste, ki na mobilnih zaslonih igrajo video igre ter tiste, ki sta jim zmogljiv telefon in multifunkcionalnost prva izbira v iskanju ustreznega službenega ali študijskega telefona.

Funkcionalnost deljenega zaslona: možnost zagona štirih aplikacij hkrati

HONOR Magic V2 je na prvi pogled videti kot običajen pametni telefon, z raztegnjenim zaslonom pa uporabniki dobijo neprimerljivo izkušnjo uporabe dvojnega zaslona. Ena izmed najbolj priljubljenih funkcij večopravilnosti med uporabniki preklopnika HONOR Magic V2 je funkcija deljenega zaslona. Ta funkcija uporabnikom omogoča, da zaženejo kar štiri aplikacije hkrati, dve na deljenem zaslonu in dve manjši v manjših lebdečih pojavnih oknih. Istočasno je tako možno sklicevanje na dokument med pisanjem elektronske pošte in gledanje filmov med brskanjem po spletu.

Enostaven zagon načina deljenega zaslona posebej priljubljen za ljubitelje video iger

Način deljenega zaslona se zažene na zelo preprost in intuitiven način – preprosto povlecite in spustite aplikacije na želeno stran zaslona. Zagnani igralci video iger vedo, da pametni telefoni, razen če je določeno drugače, niso najboljši medij za uživanje v visokokakovostnem in intenzivnem igranju. Z vrhunskim 120Hz LTPO zaslonom HONOR Magic V2 temu kljubuje in zagotavlja gladke prehode, kar izboljša interakcijo uporabnika. Impresivno 90,4-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem poveča zaslon ter tako ustvari najbolj optimizirano igralno izkušnjo.

Poleg tega sodelovanje s svetovno znanim razvijalcem video iger Gameloftom navdušenim igralcem omogoča popolnoma novo, vrhunsko igralno izkušnjo na velikem zaslonu. Optimizirani Asphalt 9: Legends, ki je od februarja letos na voljo vsem uporabnikom preklopnika HONOR Magic V2, je primer interdisciplinarne inovacije ter tega, kako sta dostopnost in sodelovanje obeh podjetij pripeljala do vodilnega položaja na področju iger pri preklopnih pametnih telefonih.

Brezhibna uporabniška izkušnja na preklopnem zaslonu: kontinuiteta prehodov med aplikacijami

Kontinuiteta prehodov med aplikacijami je še ena funkcija, ki zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo s preklopnim zaslonom HONOR Magic V2. Ko uporabniki preklopijo z domačega na glavni zaslon, se aplikacija, ki so jo uporabljali, samodejno prilagodi večjemu zaslonu brez kakršnih koli motenj. Zmožnost telefona HONOR Magic V2 za upravljanje prehodov med aplikacijami je pokazatelj optimizirane programske opreme in zmogljive strojne opreme. Zato tudi ne preseneča, da je najtanjši preklopnik na svetu na izboru Naj Digi 2024, kjer so izbirali najboljše digitalne naprave in trgovino z mobilnimi dodatki, dosegel prvo mesto v kategoriji najzmogljivejšega pametnega telefona po izboru bralcev, uredništva organizatorja Siol.net in predstavnikov treh naših največjih mobilnih operaterjev.

Ta pretočnost pri prehodih je ključna za ohranjanje učinkovitosti delovnega toka, saj uporabnikom omogoča, da med konteksti preklapljajo brez odlašanja. Upravljanje RAM-a in procesorska moč HONOR Magic V2 imata pri tem ključno vlogo, saj zagotavljata, da se lahko celo aplikacije, ki zahtevajo veliko virov, izvajajo hkrati, ne da bi to vplivalo na splošno zmogljivost naprave.

Hitrost polnjenja, življenjska doba in zmogljivost baterije presegli vsa pričakovanja

Večopravilnost in produktivnost, najpogostejša razloga za intenzivno porabo baterije, temu preklopnemu pametnemu telefonu ne predstavljata izziva. Življenjska doba baterije je presegla vsa pričakovanja tistih, ki so napravo uporabljali v poslovne namene, kot je poganjanje več aplikacij hkrati in pregledovanje elektronske pošte, baterija pa podpira dolge ure med pretakanjem, uporabo družbenih omrežij in igranjem iger. HONOR Magic V2 ima večjo kapaciteto baterije, ki še nikoli prej ni obstajala pri pametnih telefonih na preklop, kar podpira daljšo vsakodnevno uporabo, od pretakanja videoposnetkov in iger do produktivnih nalog – brez potrebe po nenehnem polnjenju.

HONOR Magic V2, opremljen s HONOR-jevo lastno tehnologijo hitrega polnjenja, podpira žično polnjenje do 66 W1. To omogoča, da se naprava od 0 do 50 odstotkov napolni v samo 15 minutah ali do 100 odstotkov v manj kot eni uri. To zmožnost hitrega polnjenja še posebej cenijo uporabniki z napornim življenjskim slogom, ki svoje kratke odmore izkoristijo za polnjenje svojih naprav in nadaljevanje gibanja skozi dan.

HONOR Magic V2 s svojimi ključnimi specifikacijami, kot so ultra tanek profil 9,9 mm2, ko je zložen, teža le 231 gramov3, robustna baterija s 5000 mAh4, ki dopolnjuje njegove izjemne lastnosti, in certificiran zaslon za nego oči5, je najtanjši preklopnik na svetu povsem brez kompromisa. Ne predstavlja le korak naprej v tehnologiji preklopnih telefonov, temveč korak v prihodnost, kjer se tehnologija brezhibno prilagaja življenjskemu slogu uporabnika, kar omogoča produktivnost, zabavo in nemoteno komunikacijo. HONOR Magic V2 obljublja neprimerljivo boljšo izkušnjo brskanja in kristalno čisto sliko videoklica. Poleg tega uvedba Dual Tasking Efficiency, ki jo omogoča navpično deljen zaslon, spremeni večopravilnost v lahkotno dejavnost, ki uporabnikom omogoča, da opravljajo delo in uživajo v prostem času hkrati.

Za dodatne informacije pojdite na spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem HONOR.
Vas zanima več iz te teme?
Honor Magic V2


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več