Računalništvo, telefonija
Telefonija
14.06.2023 10:00

Deli z drugimi:

Share

HONOR 90 in HONOR 90 Lite prihajajo na evropski trg

Po izjemni seriji Magic, ki so jo v podjetju HONOR predstavili v začetku tega leta, napovedujejo lansiranje telefonov HONOR 90 in HONOR 90 Lite, ki sta bila za kitajski trg uradno predstavljena prejšnji mesec, evropsko premiero pa bosta doživela 6. julija v Parizu.

Na HONOR-ju se z navdušenjem pripravljajo na njihovo prvo lastno predstavitev novih telefonov serije HONOR 90. Glede na lastnosti telefona, ki so bile napovedane ob kitajski predstavitvi, lahko to serijo naprav HONOR uvrstimo v višji srednji cenovni razred, ki je sicer na trgu izjemno dobro sprejeta. Prihajajoča serija HONOR 90 bo bistvena nagradnja v primerjavi s serijo telefonov HONOR 80, fotografije razkrivajo tudi evolucijo v samem dizajnu.

Na HONOR-ju je govora o impresivnih specifikacijah in inovativnih funkcijah, zaradi katerih bi lahko nova telefona spremenila pravila igre na trgu srednjega razreda. Zdi se, kot da bi si HONOR dobro ogledal “običajne” pametne telefone, se nasmehnil in rekel: “Mi lahko naredimo veliko bolje.” Ne glede na to, ali gre za privlačen dizajn, kamero z umetno inteligenco ali presenetljivo hitro delovanje, želijo telefoni serije HONOR 90 dokazati, da srednji razred ne pomeni več povprečja.

Globalne različice teh modelov se ne bodo bistveno razlikovale od kitajskih, razen v programski opremi, vsekakor pa bo telefona najbolje orisala HONOR-jeva julijska predstavitev novih naprav v Parizu.

HONOR v zadnjem času beleži veliko rast prodaje ter s tem tržnega deleža tudi na tujih trgih, zaradi česar je postal nov globalni igralec, ki je več kot očitno pripravljen na boj proti tistim z največjim tržnim deležem.

HONOR-jevo predstavitev novih naprav iz serije 90, ki bo 6. julija ob 15. uri v Pavillionu Gabriel v Parizu, lahko spremljate v živo preko spodnje povezave:

https://www.hihonor.com/global/events/honor-summer-launch-event/.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več