Digitalizacija
22.06.2021 13:40
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HMD Global krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT

HMD Global združuje vodilno industrijsko infrastrukturo in tehnološko strokovno znanje ter ustvarja nadaljnje korake za svoje poslovne rešitve.
  • Imejte jo radi (Love it): Podpora podjetjem po vsem svetu z enostavnimi poslovnimi rešitvami za nove in nastajajoče primere uporabe interneta stvari (IoT)
  • Zaupajte ji (Trust it): Storitve povezljivosti HMD bodo podprte z vodilno infrastrukturo Nokia WING
  • Obdržite jo (Keep it): Izboljšana varnost, učinkovitost in tehnološke inovacije za poslovne stranke

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI, s katerima se bo še naprej zavzemal za globalno povezljivost 5G, neprimerljivo varnost in zaupanja vredne poslovne inovacije.

Janne Lehtosalo, podpredsednik storitev pri podjetju HMD Global, pravi: “Pri sodelovanju s poslovnimi strankami smo opazili hitro naraščajoče povpraševanje po IoT, podprto s 5G, in globalnih rešitvah povezljivosti. Zato smo ponosni, da sodelujemo z dvema svetovnima podjetjema, Nokia in CGI, ki delita naše vrednote. Skupaj lahko na trg pripeljemo inovativnejše in varnejše rešitve ter podjetjem tako omogočimo, da dosežejo svoje poslovne cilje.”

Infrastruktura – vodilna v industriji

V okviru partnerstva s podjetjem Nokia bodo HMD Global rešitve podjetniške povezljivosti zdaj podprte s priznano tehnologijo Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid). Nokia WING je napredna storitev upravljanja povezljivosti, ki omogoča operaterjem in IoT MVNO-jem, da svojim podjetjem pomagajo s povezljivostjo in upravljanjem IoT v svetovnem merilu, ki deluje čez vse meje in na vseh omrežjih.

Tehnološko znanje podjetja Nokia na področju globalne povezljivosti IoT in 5G infrastrukture podjetjem zagotavlja zaupanja vredno in v prihodnost usmerjeno tehnološko podporo za vse njihove primere uporabe IoT, tudi ko so v fazi rasti in širitve.

Intuitivno upravljanje interneta stvari (IoT)

HMD Connect Pro podjetjem omogoča upravljanje do deset tisoč povezanih naprav prek portala za upravljanje, ki je preprost za uporabo. Z integracijo bodo podjetja v realnem času dobila vpogled v stanje vseh povezanih naprav in sredstev IoT, lahko bodo upravljala življenjske cikle SIM in zagotovila, da so ves čas varni.

Od povezanih vozil do povezanih zabojnikov ali povezanega zdravstvenega varstva lahko podjetja vseh velikosti uporabljajo intuitiven, a zmogljiv samopostrežni portal kot eno stičišče za spremljanje vseh dejavnosti interneta stvari.

S skupnimi vrednotami HMD Global in podjetja Nokia o neprekinjeni povezljivosti in poenostavljenem čezmejnem upravljanju lahko njihovi kupci dosežejo konkurenčno prednost, povečajo produktivnost, ostanejo varni in dosežejo svoje ambicije glede IoT.

Ankur Bhan, vodja omrežnih storitev pri podjetju Nokia, je dejal: “V sodelovanju s podjetjem HMD Global bomo zagotovili vrhunsko prisotnost omrežja IoT po vsem svetu in pri tem izvajali dosledno raven podpore strankam. Storitev HMD Pro bo izkoristila vedno večji ekosistem povezljivosti. Nokia WING zagotavlja brezmejni povezan svet za IoT, ki zmanjšuje kompleksnost storitve za podjetja in jim omogoča najvišjo raven nadzora nad stvarmi, kjer koli že so.”

Priznano tehnološko znanje

S tem partnerstvom bo CGI svojim strankam ponudil storitve podjetja HMD Global, vključno s HMD Connect Pro, HMD Enable Pro in strojno opremo za pametne telefone kot del celovitega portfelja storitev podjetja CGI. CGI strankam ponuja globok vpogled v sistemsko integracijo in jim omogoča vodilno analitiko podatkov ter tehnologijo v oblaku – torej vse, kar je potrebno za sodobno poslovanje.

CGI je izbrani partner in strokovnjak, ki strankam pomaga na poti digitalne transformacije ter s svojo strokovno podporo in svetovanjem zagotavlja dodano vrednost. To partnerstvo bo tudi vključilo bogato inovativno ponudbo podjetja CGI v obstoječi portfelj poslovnih produktov podjetja HMD Global. Tako bodo lahko zagotovili neprimerljivo varnost, izboljšano učinkovitost in globljo tehnološko interoperativnost, ki jo danes zahtevajo podjetja.

Markus Olenius, podpredsednik naprednih analitičnih rešitev pri CGI Finland, pravi: “Bili smo priča vse večji uporabi napredne analitike v vseh panogah. V zadnjih letih sta analitika in umetna inteligenca postali ključni za razvoj poslovnih strategij podjetij. S pomočjo analitike smo podprli rast poslovanja podjetja HMD in pozitivno izkušnjo uporabnikov telefonov Nokia. S tem sodelovanjem bomo še naprej podpirali njihove integracijske projekte – vključno z lokalnimi tehnologijami in tehnologijami v oblaku, razvojem aplikacij, analizo podatkov in varnostnimi storitvami. Vse to bo še naprej koristilo vsem strankam podjetja HMD.”

V vse bolj digitaliziranem svetu sta za podjetja najpomembnejši varnost in zaupanje. Sodelovanje z vodilnimi v industriji na področju telekomunikacij in informacijske tehnologije podjetju HMD Global zagotavlja, da bodo tako majhna kot velika podjetja po vsem svetu še naprej zaupala njihovim storitvam. 

Trenutni portfelj storitev podjetja HMD Global vključuje povezljivost, upravljanje naprav in strojne rešitve. HMD Enable Pro je rešitev za upravljanje mobilnosti v podjetju (EMM), ki omogoča nadzor nad sredstvi povezljivosti na enem mestu in omogoča brezskrbno delovanje. Intuitivna storitev omogoča prikaz vseh povezanih naprav v realnem času – rešitev EMM na enem mestu.

HMD Connect Pro omogoča organizacijam, da globalno upravljajo vse kartice SIM v svoji floti prek edinstvene upravljalne konzole. Storitev je zasnovana z namenom enostavne uporabe, od uporabniškega vmesnika do prilagodljivega, preglednega in konkurenčnega obračunavanja.

Ljubljeni pametni telefoni Nokia, ki jim zaupate, so del industrijsko priznanega programa Android ™ Enterprise Recommended Programme. HMD Global ponuja naprave za podjetja vseh velikosti in se močno zavzema za inovacije programske opreme ter varnostne posodobitve do štirih let.

Vas zanima več iz te teme?
internet stvari

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava

, ,

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več